мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Бсод

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Мар 2008, 15:24
Нови члан групе

Default Бсод

Имам Пацкард Белл и медија 2422. Купио сам га са унапред инсталирана Виста, није ми то толико форматирана и инсталиран КСП. Мој проблем је да када се почела заглави ПЦ / фреезес, а понекад плаво екранима. Када је поново почео да тече у реду. Бисте га искључили мало браве / фреезес када почиње.!

Кодове на плавом екрану су:

0кс0000009Ц
0кс00000000
0ксБАБ3Ц050
0кс00000800
0ксБ2000040

Имам трчање удовице и Пацкард Белл дијагностици и нема проблема пронађено.

Било који помоћ би било много поштовати.
Old 19. Мар 2008, 00:14
Донаторска Група

Default Бсод

једини сам добио било коју врсту информација из било 0кс0000009Ц. суппортмицрософт каже да се таква грешка је највероватније због прегрејавања или квара хардвера неке врсте.
"РАМ, ЦПУ, хардвер аутобус, напајања, итд), или од гурања хардвера изван њене способности (нпр ЦПУ Оверцлоцкинг један). "

чек за један од ваших компоненте као неисправан. РАМ уклоните, а затим покренути. ако се грешке, није РАМ. или не само РАМ.

покрет на чврстом диску. погледајте ако можете ставити на нову у машини и инсталирате КСП на њега поново. видјети шта се дешава. још грешке? прешли на матичној плочи.

уклоните све делове осим за видео картицу и екран и других основних периферије. Ако сте Достигли БИОС-, онда је одбор је у реду.

Ако све ствари проверава јесу, то би могао бити ваш процесор.

Хтео искљуццио напајање, јер симптоми не уклапају. напајање питања обично приказују као на брзом и офф стартупс, или схуттинг офф насумично.

уебсите то може бити због прегрејавања, али ја сумњам да. Обично га искључи и каже да је имао грешку, а затим топлотна рестартује нормално.

Једино што ја могу мислити на шта осим да је хард диск као партитионед видик чудно јер је на њему. Мицрософт је направио видик на такав начин да ће бити тврд за уклањање. или барем да је оно што чујем.

Мы Сыстем: Езекиел

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750 2.66гхз
Матичне плоче:
МСИ П-35 Нео Цомби цхипсет
РАМ меморија:
2 наступе Г. вештина ДДР2 800мхз
Графичка картица (е):
БФГ НВИДИА ГеФорце 9800гткс + 512МБ
Соунд Цард:
Цреативе звучну 7,1
Тврди диск (и):
160 чезе Уестерн Дигитал САТА диск
Оптички погон (е):
Асус 16кс ДВД-РУ Цомби ЦД погон
Цасе / псу:
ЦоолерМастер случају, Антец Еартхуаттс 500у
Хлађење:
3кс залиха 120мм навијача, 1 дионица ЦПУ фан
Нетуорк / Интернет:
Бригхтхоусе кабловска 1МБ / с
Монитор (е):
Самсунг 22 инцх уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП Про СП2
Old 26. Мар 2008, 10:38
Нови члан групе

Default Бсод

Хвала на саветима и жао његове узети тако дуго на одговор, јер сам имао пц за поправку ............. Даве
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БСоД, не знам како то поправити .... уоодуоркс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 11. јуна 2009 07:43
Помоћ БСОД кссонаркс Уиндоус Оператинг Сыстемс 10 2 децембар 2008 08:34
Бсод царпиоус Генерал Хардуаре Цхат 1 26. сеп 2008 06:12
Бсод манојнео Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 14. јуна 2008 13:46
БСОД ..... као бусен алекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 12. јула 2007 07:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц