![]() |
|
| |||
| |||
| Имам Пацкард Белл и медија 2422. Купио сам га са унапред инсталирана Виста, није ми то толико форматирана и инсталиран КСП. Мој проблем је да када се почела заглави ПЦ / фреезес, а понекад плаво екранима. Када је поново почео да тече у реду. Бисте га искључили мало браве / фреезес када почиње.! Кодове на плавом екрану су: 0кс0000009Ц 0кс00000000 0ксБАБ3Ц050 0кс00000800 0ксБ2000040 Имам трчање удовице и Пацкард Белл дијагностици и нема проблема пронађено. Било који помоћ би било много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| једини сам добио било коју врсту информација из било 0кс0000009Ц. суппортмицрософт каже да се таква грешка је највероватније због прегрејавања или квара хардвера неке врсте.
"РАМ, ЦПУ, хардвер аутобус, напајања, итд), или од гурања хардвера изван њене способности (нпр ЦПУ Оверцлоцкинг један). " чек за један од ваших компоненте као неисправан. РАМ уклоните, а затим покренути. ако се грешке, није РАМ. или не само РАМ. покрет на чврстом диску. погледајте ако можете ставити на нову у машини и инсталирате КСП на њега поново. видјети шта се дешава. још грешке? прешли на матичној плочи. уклоните све делове осим за видео картицу и екран и других основних периферије. Ако сте Достигли БИОС-, онда је одбор је у реду. Ако све ствари проверава јесу, то би могао бити ваш процесор. Хтео искљуццио напајање, јер симптоми не уклапају. напајање питања обично приказују као на брзом и офф стартупс, или схуттинг офф насумично. уебсите то може бити због прегрејавања, али ја сумњам да. Обично га искључи и каже да је имао грешку, а затим топлотна рестартује нормално. Једино што ја могу мислити на шта осим да је хард диск као партитионед видик чудно јер је на њему. Мицрософт је направио видик на такав начин да ће бити тврд за уклањање. или барем да је оно што чујем. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| |||
| |||
| Хвала на саветима и жао његове узети тако дуго на одговор, јер сам имао пц за поправку ............. Даве |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БСоД, не знам како то поправити .... | уоодуоркс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11. јуна 2009 07:43 |
| Помоћ БСОД | кссонаркс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 2 децембар 2008 08:34 |
| Бсод | царпиоус | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 26. сеп 2008 06:12 |
| Бсод | манојнео | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 14. јуна 2008 13:46 |
| БСОД ..... као бусен | алекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12. јула 2007 07:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |