az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

BSOD

Reply

Konu Araçları
Old 18 Ocak 2008, 15:24
Yeni Üye Grubu

Default BSOD

Bir Packard Bell I basında 2422 var. Ben Vista ile yüklü öncesi, bu didn't gibi çok biçimlendirilmiş ve XP yüklü aldım. Benim sorun zaman başlar PC kadar kilit / donuyor ve bazen mavi ekranlar. Ne zaman yeniden bu iyi çalışır başladı. Bir süre kilitler için Kapat / donuyor zaman başladı.!

Mavi ekran üzerindeki kodları şunlardır:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

Ve dul ve Packard Bell teşhis çalıştırmak sorun bulunamadı.

Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız.
Old 19 Ocak 2008, 00:14
Bağış Grubu

Default BSOD

bir tek ben bilgi olduğunu 0x0000009C ve her çeşit var. supportmicrosoft söylüyor, bu tür bir hata çoğu, ya da bir tür donanım hatası aşırı olasılığı nedeniyle oldu.
"RAM, işlemci, donanım otobüs, güç kaynağı, vb) veya onun yetenekleri ötesinde donanım bastırıyor gelen (örneğin, overclock bir CPU). "

biri bileşenleri hatalı olmak için kontrol edin. başlattığımda, sonra RAM kaldırın. Eğer hata alırsanız, bu RAM değil. ya da sadece RAM.

Sabit sürücüye taşımak. Eğer makine bir yenisini koymak ve yüklemek XP üzerinde tekrar bakın. Görmemiz olur. hala hatalar? anakartın geçin.

ekran kartı ve ekran ve diğer temel çevre hariç tüm parçaları çıkarın. Eğer, daha sonra yönetim kurulu iyi BIOS ulaşmak.

Eğer her şey kontrol dışında, bu işlemci olabilir.

çünkü belirtiler uymaz Ben güç kaynağı dışında kural ediyorum. güç kaynağı sorunları genellikle olarak ve başlangıçta kapalı, hızlı veya rastgele kapatma kapatma görünür.

o da fazla ama şüphe nedeniyle olabilir web sitesi. genel olarak kapatılır ve sonra yeniden normal bir termal hata olduğunu söyledi.

The only thing i düşünüyorum çünkü Vista üzerinde o yanında garip bölünmüş olan sabit sürücünüzü. Microsoft böyle bir şekilde çıkarmak için zor olurdu manzara yaptı. ya da en azından ben ne duydum's.

Benim Sistemi: Ezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongatakımının
RAM hafıza:
2 Gb'lik G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses
Sabit Disk (ler):
160 iş Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16x DVD-CD RW COMBO Sürücü
Case / PSU:
CoolerMaster durumda antec Earthwatts 500W
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU Fan
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Brighthouse Kablo 1MB / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro sp2
Old 26 Ocak 2008, 10:38
Yeni Üye Grubu

Default BSOD

Ben onarım ............. Dave için PC yaptıkları tavsiyeler için teşekkür ederiz ve üzgün ve bu kadar alınmış, yanıtlamaktan
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından