![]() |
|
| |||
| |||
| Я Packard Bell та засоби масової інформації 2422. Я купив його з попередньо встановленою Vista, не так, як відформатований і встановлена XP. Моя проблема полягає в тому, коли почалася комп'ютер блокує / замерзає, а іноді і синіх екранів. Коли це почалося повторне він працює прекрасно. Вимкніть на деякий час замки / зависає при запуску.! Коди на синьому екрані: 0x0000009C 0x00000000 0xBAB3C050 0x00000800 0xB2000040 Я біг Вдови і Packard Bell діагностика і ніяких проблем не знайдено. Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| єдине, що я отримав будь-яку інформацію з 0x0000009C було. supportmicrosoft каже, що така помилка пояснюється, швидше за все, перегрів, або апаратного збою какой-то.
"RAM, CPU, апаратне автобус, харчування і т.д.), або з натисненням апаратної межі своїх можливостей (наприклад, розгін процесора). " Перевірка одного з компонентів бути помилковими. Видалити оперативної пам'яті, то запуститься. Якщо ви отримуєте помилки, це не ОЗУ. або не тільки оперативну пам'ять. перейти на свій диск. чи можна покласти в новій один в машині і встановити XP на нього знову. Подивимося, що станеться. всі помилки? перейти до системної плати. видалити всіх районах, за винятком відеокарти і екрану та інші основні периферійні пристрої. якщо ви досягнете BIOS, а потім рада штрафу. якщо весь матеріал пройшов перевірку, це може бути ваш процесор. Я виключаю харчування, тому що симптоми не підходять. питання харчування зазвичай відображаються як швидке та вимкнення стартапи, або вимкнення у випадковому порядку. веб-сайт можна також з-за перегріву, але я сумніваюся. Зазвичай він зупиняється і каже вона теплової помилку і перезапускається нормально. Єдине, що я саме можна думати, крім того є жорсткий диск бути розділена дивно, тому що перспектива була на ньому. Microsoft зробив Vista таким чином, що буде важко видалити. або, по крайней мере, це те, що я чув. Моя система: Єзекіїль
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за пораду і шкода своїх треба було так багато часу, щоб відповісти, як я вже був комп'ютер в ремонт ............. Дейв |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BSoD, не знаєте, як виправити .... | Столярна | Операційні системи Windows | 1 | 11 червня 2009 07:43 |
| BSOD Допомога | xsonarx | Операційні системи Windows | 10 | 2 грудня 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | Генеральний обладнання чат | 1 | 26 вересня 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Операційні системи Windows | 5 | 14 червня 2008 13:46 |
| BSOD ..... час дерен | Alex | Операційні системи Windows | 2 | 12 липня 2007 07:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |