менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Bsod

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 січня 2008, 15:24
Нові члени групи

Default Bsod

Я Packard Bell та засоби масової інформації 2422. Я купив його з попередньо встановленою Vista, не так, як відформатований і встановлена XP. Моя проблема полягає в тому, коли почалася комп'ютер блокує / замерзає, а іноді і синіх екранів. Коли це почалося повторне він працює прекрасно. Вимкніть на деякий час замки / зависає при запуску.!

Коди на синьому екрані:

0x0000009C
0x00000000
0xBAB3C050
0x00000800
0xB2000040

Я біг Вдови і Packard Bell діагностика і ніяких проблем не знайдено.

Будь-яка допомога буде дуже високу оцінку.
Old 19 січня 2008, 00:14
Донор групи

Default Bsod

єдине, що я отримав будь-яку інформацію з 0x0000009C було. supportmicrosoft каже, що така помилка пояснюється, швидше за все, перегрів, або апаратного збою какой-то.
"RAM, CPU, апаратне автобус, харчування і т.д.), або з натисненням апаратної межі своїх можливостей (наприклад, розгін процесора). "

Перевірка одного з компонентів бути помилковими. Видалити оперативної пам'яті, то запуститься. Якщо ви отримуєте помилки, це не ОЗУ. або не тільки оперативну пам'ять.

перейти на свій диск. чи можна покласти в новій один в машині і встановити XP на нього знову. Подивимося, що станеться. всі помилки? перейти до системної плати.

видалити всіх районах, за винятком відеокарти і екрану та інші основні периферійні пристрої. якщо ви досягнете BIOS, а потім рада штрафу.

якщо весь матеріал пройшов перевірку, це може бути ваш процесор.

Я виключаю харчування, тому що симптоми не підходять. питання харчування зазвичай відображаються як швидке та вимкнення стартапи, або вимкнення у випадковому порядку.

веб-сайт можна також з-за перегріву, але я сумніваюся. Зазвичай він зупиняється і каже вона теплової помилку і перезапускається нормально.

Єдине, що я саме можна думати, крім того є жорсткий диск бути розділена дивно, тому що перспектива була на ньому. Microsoft зробив Vista таким чином, що буде важко видалити. або, по крайней мере, це те, що я чув.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 26 січня 2008, 10:38
Нові члени групи

Default Bsod

Спасибі за пораду і шкода своїх треба було так багато часу, щоб відповісти, як я вже був комп'ютер в ремонт ............. Дейв
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
BSoD, не знаєте, як виправити .... Столярна Операційні системи Windows 1 11 червня 2009 07:43
BSOD Допомога xsonarx Операційні системи Windows 10 2 грудня 2008 08:34
Bsod carpious Генеральний обладнання чат 1 26 вересня 2008 06:12
Bsod manojneo Операційні системи Windows 5 14 червня 2008 13:46
BSOD ..... час дерен Alex Операційні системи Windows 2 12 липня 2007 07:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.