![]() |
|
| |||
| |||
| I neustále se obávaný modrá obrazovka smrti: (. Mi podařilo vytáhnout Minidump soubor když, tak jestli někdo ví, horké na odstranění problému, že by bylo skvělé. Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co vaše brejle? OS a hardware jste přidané žádné nové hardwarové poslední době?
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Je nám líto, ale myslel jsem si dát ty již ... Je to Windows Vista, přidány některé nové ram na druhý den, ale problém existoval dlouho předtím, než jsem to udělal. Je to prostě stále přetrvávající poslední. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem si zkopírovat celý z Minidump soubor pro ty z vás, že nechcete, aby si ji stáhnout. Pomoci by bylo super: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Načítám Dump File [C: \ Users \ Sean \ Desktop \ Mini030108-01.dmp] Mini jádra Dump souboru: Pouze zásobník registrů a stopových jsou k dispozici Symbol hledání cesty je: Neplatná *** *** ************************************************** ************************** * Symbol nakládky může být nespolehlivé bez symbol hledání cesty. * * Používejte. Symfix mít debugger zvolit symbol cesty. * * Po nastavení symbol cesty, použití. Reload obnovit symbol místech. * ************************************************** ************************** Spustitelný hledání cesty je následující: ************************************************** ******************* * Symboly nelze načíst, protože symbol trasa není inicializována. * * * * The Symbol Cesta je možné nastavit: * * _NT_SYMBOL_PATH Pomocí proměnné prostředí. * * Pomocí-y <symbol_path> argument při startu debugger. * * Použití. Sympath a. Sympath + * ************************************************** ******************* Nepodařilo se načíst obrázek \ SystemRoot \ system32 \ ntkrnlpa.exe, Win32 chyba 0n2 *** VAROVÁNÍ: Nemohu ověřit časovou pro ntkrnlpa.exe *** ERROR: Modul zatížení dokončena, ale symboly nelze načíst pro ntkrnlpa.exe Windows Vista jádra verze 6000 MP (2 procs) Volný x86 kompatibilní Produkt: WinNT, suite: TerminalServer SingleUserTS Osobní Jádro base = 0x81c00000 PsLoadedModuleList = 0x81d11e10 Debug zasedání time: Sat Mar 1 09:19:10.763 2008 (GMT +0) Systém Uptime: 0 dní 11:44:05.354 ************************************************** ******************* * Symboly nelze načíst, protože symbol trasa není inicializována. * * * * The Symbol Cesta je možné nastavit: * * _NT_SYMBOL_PATH Pomocí proměnné prostředí. * * Pomocí-y <symbol_path> argument při startu debugger. * * Použití. Sympath a. Sympath + * ************************************************** ******************* Nepodařilo se načíst obrázek \ SystemRoot \ system32 \ ntkrnlpa.exe, Win32 chyba 0n2 *** VAROVÁNÍ: Nemohu ověřit časovou pro ntkrnlpa.exe *** ERROR: Modul zatížení dokončena, ale symboly nelze načíst pro ntkrnlpa.exe Načítání jádra Symboly .................................................. .................................................. ............................................... Načítám uživatele Symboly Načítám vyložení modulu seznam ..... ************************************************** ***************************** * * * Bugcheck analýza * * * ************************************************** ***************************** Používejte! Analyze-v získat podrobné informace pro ladění. Bugcheck C5, (0, 2, 1, 81ce88d9) ***** Jádra symboly se mýlí. Prosím opravit symboly udělat analýzu. ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Vaše debugger není používáte správné symboly *** *** *** *** Aby se tento příkaz, aby fungoval správně, vaše cesta symbol *** *** Musí odkazovat. PNR soubory, které mají plnou typ informací. *** *** *** *** Některé. PNR soubory (např. veřejné OS symboly) nemají *** *** Obsahovat požadované informace. Obraťte se na skupiny, které *** *** Předpokladu, že s těmito symboly, pokud budete potřebovat tento příkaz k *** *** Práci. *** *** *** *** Typ odkazuje: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Vaše debugger není používáte správné symboly *** *** *** *** Aby se tento příkaz, aby fungoval správně, vaše cesta symbol *** *** Musí odkazovat. PNR soubory, které mají plnou typ informací. *** *** *** *** Některé. PNR soubory (např. veřejné OS symboly) nemají *** *** Obsahovat požadované informace. Obraťte se na skupiny, které *** *** Předpokladu, že s těmito symboly, pokud budete potřebovat tento příkaz k *** *** Práci. *** *** *** *** Typ odkazuje: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Vaše debugger není používáte správné symboly *** *** *** *** Aby se tento příkaz, aby fungoval správně, vaše cesta symbol *** *** Musí odkazovat. PNR soubory, které mají plnou typ informací. *** *** *** *** Některé. PNR soubory (např. veřejné OS symboly) nemají *** *** Obsahovat požadované informace. Obraťte se na skupiny, které *** *** Předpokladu, že s těmito symboly, pokud budete potřebovat tento příkaz k *** *** Práci. *** *** *** *** Typ odkazuje: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** ******************* * Symboly nelze načíst, protože symbol trasa není inicializována. * * * * The Symbol Cesta je možné nastavit: * * _NT_SYMBOL_PATH Pomocí proměnné prostředí. * * Pomocí-y <symbol_path> argument při startu debugger. * * Použití. Sympath a. Sympath + * ************************************************** ******************* ************************************************** ******************* * Symboly nelze načíst, protože symbol trasa není inicializována. * * * * The Symbol Cesta je možné nastavit: * * _NT_SYMBOL_PATH Pomocí proměnné prostředí. * * Pomocí-y <symbol_path> argument při startu debugger. * * Použití. Sympath a. Sympath + * ************************************************** ******************* Pravděpodobně způsobena: ntkrnlpa.exe (NT + e88d9) Odpověď: MachineOwner --------- |
|
| |||
| |||
| viníka se zdá být ntkrnlpa.exe IVE surfed tě a jeho poměrně časté, ale i cant najít opravit Vista je to, co používáte? 32 nebo 64 bit kolik RAM máte nainstalované? můžete mít moc berana instalována, její dosti společného s bsod
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| spolu s tímto dát počítač dobrý čisté, prach apod. potom zkontrolujte, zda všechny nové ovladače pro váš hardware Máte-li např. pouze 3GB nainstalována na 32 bit systému Vista (maximálně lze použít) pohybovat kolem hole RAM, pokud máte více než 3 GB vzít na 3GB
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Je to 32 bit a mám 3GB RAM, všechny naprosto stejné. Potřebuji koupit nějaké stlačený vzduch, dát mu dobrý čistý. Díky za odpověď. |
|
| |||
| |||
| zkuste jen pohybující jedno dřevo do jiného přístavu , které bylo jednoduché stanovit, že pracoval pro mě
|
| |||
| |||
| Zjištěno, že chyba je způsobena některými software jsem, že se vyskytuje jen pár minut poté, co z toho je zapnutá. Pokusili odinstalovat a znovu instalovat-je, že neudělal nic. |
|
| |||
| |||
| yeh i výzkum, který se pokusil. exe soubor, který již bylo uvedeno, ale našel spoustu problémů bsod, ale žádné řešení nemocné ať tě vědět, jestli i najít sumit
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BSoD, nejsou jisti, jak to opravit .... | woodworks | Operační systémy Windows | 1 | 11. června 2009 07:43 |
| BSOD Nápověda | xsonarx | Operační systémy Windows | 10 | 2. prosince 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | Obecné Hardware Chat | 1 | 26. Září 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Operační systémy Windows | 5 | 14. června 2008 13:46 |
| BSOD ..... je blbec | alex | Operační systémy Windows | 2 | 12. července 2007 07:37 |
| Thread Nástroje | |
| |