![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Folyamatosan a rettegett kék képernyő halála: (. Sikerült húzza a Minidump fájlt is, így ha valaki tudja, hogy meleg meg a problémát, hogy az lenne jó. Köszönöm.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mi a szemüveg?
OS és hardver van hozzáadott minden új hardvert mostanában?
|
|
|
|||
|
|||
|
Bocs, gondoltam, hogy azok már ... A Windows Vista, hozzáadott néhány új ram a többi napon, de a probléma áll fenn sokáig csináltam. Ez csak egyre perzisztensek mostanában.
|
|
|
|||
|
|||
|
Thought I'd példányát az egész Minidump a fájl azon van, hogy nem szeretné letölteni azt. Any help lenne nagy:
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Loading Dump File [C: \ Users \ Sean \ Desktop \ Mini030108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Csak a nyilvántartások és a stack trace állnak Symbol search path is: *** Invalid *** ************************************************** ************************** * Symbol rakodási lehet megbízhatatlan nélkül symbol search path. * * Használd. Symfix, hogy a debugger, válasszon egy szimbólum útját. * * Miután a szimbólum path használja. Reload frissíteni szimbólum helyeken. * ************************************************** ************************** Executable search path is: ************************************************** ******************* * Szimbólum nem lehet betölteni, mert nincs jel path initialized. * * * * The Symbol Path is be lehet állítani: * * A _NT_SYMBOL_PATH környezet változó. * * A-y <symbol_path> érv kezdve, amikor a debugger. * * Segítségével. Sympath és. Sympath + * ************************************************** ******************* Nem sikerült betölteni a képet \ SystemRoot \ System32 \ ntkrnlpa.exe, Win32 error 0n2 *** FIGYELMEZTETÉS: Nem sikerült ellenőrizni a timestamp ntkrnlpa.exe *** ERROR: Module load kitöltött szimbólum, de nem sikerült betölteni a ntkrnlpa.exe Windows Vista Kernel Version 6000 MP (2 procs) Free x86 kompatibilis Termék: Winnt, lakosztály: TerminalServer SingleUserTS Személyes Kernel base = 0x81c00000 PsLoadedModuleList = 0x81d11e10 Debug session time: szombat március 1 09:19:10.763 2008 (GMT 0) System Uptime: 0 days 11:44:05.354 ************************************************** ******************* * Szimbólum nem lehet betölteni, mert nincs jel path initialized. * * * * The Symbol Path is be lehet állítani: * * A _NT_SYMBOL_PATH környezet változó. * * A-y <symbol_path> érv kezdve, amikor a debugger. * * Segítségével. Sympath és. Sympath + * ************************************************** ******************* Nem sikerült betölteni a képet \ SystemRoot \ System32 \ ntkrnlpa.exe, Win32 error 0n2 *** FIGYELMEZTETÉS: Nem sikerült ellenőrizni a timestamp ntkrnlpa.exe *** ERROR: Module load kitöltött szimbólum, de nem sikerült betölteni a ntkrnlpa.exe Loading Kernel Symbols .................................................. .................................................. ............................................... Loading User szimbólum Loading kirakodják modul lista ..... ************************************************** ***************************** * * * * Bugcheck Elemzés * * ************************************************** ***************************** Használd! Analyze-v részletes hibakeresési információkat. BugCheck C5, (0, 2, 1, 81ce88d9) ***** Kernel szimbólum téved. Javítsd szimbólum nem elemzés. ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Debugger Ön nem használja a megfelelő szimbólum *** *** *** *** Ahhoz, hogy ezt a parancsot, hogy működjön, a symbol path *** *** Kell pont. Pdb fájlok teljes típusú információkat. *** *** *** *** Egyes. Pdb fájlt (például az állami szimbólum OS) nem *** *** Tartalmazza a szükséges információkat. Vegye fel a kapcsolatot a csoport *** *** Ha ezeket a jeleket, ha szüksége van, hogy ezt a parancsot *** *** Munkáját. *** *** *** *** Type szerepelhet: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Debugger Ön nem használja a megfelelő szimbólum *** *** *** *** Ahhoz, hogy ezt a parancsot, hogy működjön, a symbol path *** *** Kell pont. Pdb fájlok teljes típusú információkat. *** *** *** *** Egyes. Pdb fájlt (például az állami szimbólum OS) nem *** *** Tartalmazza a szükséges információkat. Vegye fel a kapcsolatot a csoport *** *** Ha ezeket a jeleket, ha szüksége van, hogy ezt a parancsot *** *** Munkáját. *** *** *** *** Type szerepelhet: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Debugger Ön nem használja a megfelelő szimbólum *** *** *** *** Ahhoz, hogy ezt a parancsot, hogy működjön, a symbol path *** *** Kell pont. Pdb fájlok teljes típusú információkat. *** *** *** *** Egyes. Pdb fájlt (például az állami szimbólum OS) nem *** *** Tartalmazza a szükséges információkat. Vegye fel a kapcsolatot a csoport *** *** Ha ezeket a jeleket, ha szüksége van, hogy ezt a parancsot *** *** Munkáját. *** *** *** *** Type szerepelhet: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** ******************* * Szimbólum nem lehet betölteni, mert nincs jel path initialized. * * * * The Symbol Path is be lehet állítani: * * A _NT_SYMBOL_PATH környezet változó. * * A-y <symbol_path> érv kezdve, amikor a debugger. * * Segítségével. Sympath és. Sympath + * ************************************************** ******************* ************************************************** ******************* * Szimbólum nem lehet betölteni, mert nincs jel path initialized. * * * * The Symbol Path is be lehet állítani: * * A _NT_SYMBOL_PATH környezet változó. * * A-y <symbol_path> érv kezdve, amikor a debugger. * * Segítségével. Sympath és. Sympath + * ************************************************** ******************* Valószínűleg okozta: ntkrnlpa.exe (nt + e88d9) Válasz: MachineOwner --------- |
|
|
|||
|
|||
|
A tettes tűnik a ntkrnlpa.exe
ive surfed a ya és meglehetősen gyakori, de én vidám talál meg Ön milyen Vista fut? 32 vagy 64 bites hogy mennyi ram van nálad telepítve? Lehet, hogy túl sok RAM telepítve, a meglehetősen gyakori a BSOD
|
|||
|
|||
|
együtt, ez adja a számítógép egy jó tiszta, portól, stb
akkor győződjön meg arról, hogy minden új meghajtót a hardver Ha csak pl 3GB telepített 32 bites rendszer kilátás (legfeljebb azt tudja használni) Mozgassa a ram botszékek körül, ha több mint 3GB vedd le a 3GB
|
|||
|
|||
|
A 32 bites és én 3GB RAM minden pontosan ugyanaz. Meg kell venni sűrített levegő, hogy ez egy jó tiszta. Köszi a választ.
|
|
|
|||
|
|||
|
próbáld csak mozog egy botot egy másik kikötőbe
Ez egy egyszerű, fix, hogy dolgozott a me
|
|||
|
|||
|
Megállapították, hogy a hiba miatt néhány szoftver van, akkor csak azt követően néhány percen mivel bekapcsolva. Megpróbáltam eltávolítani, majd újra telepítése azt, hogy nem csináltam semmit.
|
|
|
|||
|
|||
|
yeh próbáltam, hogy a kutat. exe fájlt, azt találták, de rengeteg problémát a BSOD, de nem megoldás
rossz let ya know ha megtalálom sumit