![]() |
|
| |||
| |||
| Es turpinu kļūst dreaded blue screen of death: (. Man izdevās pull minidump lietas gan, tāpēc, ja kāds zina karstā noteikt problēmu, kas būtu lieliski. Thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| whats Jūsu specs? OS un aparatūras esat pievienojis nevienu jaunu aparatūru pēdējā laikā?
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Žēl, es domāju, lūdzu ievietot tās jau ... Tas ir Windows Vista, pievienot dažus jaunus ram citu dienu, bet problēma pastāvēja ilgi pirms es to darīju. Tas ir vienkārši kļūst pastāvīga pēdējā. |
|
| |||
| |||
| Thought I'd kopiju visu minidump lietas tiem, kas no jums, ka nevēlaties lejupielādēt to. Any help būtu liels: Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C: \ Users \ Sean \ Desktop \ Mini030108-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Tikai reģistri un stack trace ir pieejamas Simbols meklēšana ceļš ir: *** Invalid *** ************************************************** ************************** * Symbol uzpildīšana var ticami bez simbolu meklēšanu ceļu. * * Use. Symfix ir atkļūdotājs izvēlēties simbols ceļu. * * Pēc iestatīšanas simbols ceļu, izmantot. Jāpārlādē, lai atsvaidzinātu simbolu vietās. * ************************************************** ************************** Izpildāmā meklēšana ceļš ir: ************************************************** ******************* * Simboli nevar ielādēt jo simbols ceļš nav inicializēts. * * * * Symbol Path var noteikt: * * Izmantojot _NT_SYMBOL_PATH vides mainīgais. * * Izmantojot-y <symbol_path> arguments sākot atkļūdotājs. * * Izmanto. Sympath un. Sympath + * ************************************************** ******************* Nevar ielādēt attēlu \ SystemRoot \ System32 \ Ntkrnlpa.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to pārbaudīt Laikspiedols par Ntkrnlpa.exe *** ERROR: Module slodze pabeigta, bet simboli nevarēja iekraus Ntkrnlpa.exe Windows Vista Kernel Version 6.000 MP (2 procs) Free x86 saderīgs Produkts: WinNT, suite: TerminalServer SingleUserTS Personal Kernel base = 0x81c00000 PsLoadedModuleList = 0x81d11e10 Debug session laiks: Sat marts 1 09:19:10.763 2008 (GMT +0) System Uptime: 0 dienas 11:44:05.354 ************************************************** ******************* * Simboli nevar ielādēt jo simbols ceļš nav inicializēts. * * * * Symbol Path var noteikt: * * Izmantojot _NT_SYMBOL_PATH vides mainīgais. * * Izmantojot-y <symbol_path> arguments sākot atkļūdotājs. * * Izmanto. Sympath un. Sympath + * ************************************************** ******************* Nevar ielādēt attēlu \ SystemRoot \ System32 \ Ntkrnlpa.exe, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to pārbaudīt Laikspiedols par Ntkrnlpa.exe *** ERROR: Module slodze pabeigta, bet simboli nevarēja iekraus Ntkrnlpa.exe Loading Kernel Symbols .................................................. .................................................. ............................................... Loading Lietotājs simboli Iekraušana kravas modulis saraksts ..... ************************************************** ***************************** * * * Bugcheck analīze * * * ************************************************** ***************************** Izmantot! Analizēt-v, lai iegūtu detalizētu informāciju par atkļūdošanu. BugCheck C5, (0, 2, 1, 81ce88d9) ***** Kernel simboli ir nepareizi. Please fix simboli veikt analīzi. ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Jūsu atkļūdotājs neizmanto pareizu simboli *** *** *** *** Lai šo komandu, lai darbotos pareizi, jūsu simbols ceļš *** *** Jānorāda to. PBP failus, kas ir visa tipa informāciju. *** *** *** *** Daži. PBP failus (piemēram, valsts OS simboli) nav *** *** Satur nepieciešamo informāciju. Kontaktu grupa, *** *** Ja jūs ar šo simbolu, ja Jums nepieciešama šī komanda ir *** *** Darbu. *** *** *** *** Type Atsauces: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Jūsu atkļūdotājs neizmanto pareizu simboli *** *** *** *** Lai šo komandu, lai darbotos pareizi, jūsu simbols ceļš *** *** Jānorāda to. PBP failus, kas ir visa tipa informāciju. *** *** *** *** Daži. PBP failus (piemēram, valsts OS simboli) nav *** *** Satur nepieciešamo informāciju. Kontaktu grupa, *** *** Ja jūs ar šo simbolu, ja Jums nepieciešama šī komanda ir *** *** Darbu. *** *** *** *** Type Atsauces: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Jūsu atkļūdotājs neizmanto pareizu simboli *** *** *** *** Lai šo komandu, lai darbotos pareizi, jūsu simbols ceļš *** *** Jānorāda to. PBP failus, kas ir visa tipa informāciju. *** *** *** *** Daži. PBP failus (piemēram, valsts OS simboli) nav *** *** Satur nepieciešamo informāciju. Kontaktu grupa, *** *** Ja jūs ar šo simbolu, ja Jums nepieciešama šī komanda ir *** *** Darbu. *** *** *** *** Type Atsauces: nt! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** ******************* * Simboli nevar ielādēt jo simbols ceļš nav inicializēts. * * * * Symbol Path var noteikt: * * Izmantojot _NT_SYMBOL_PATH vides mainīgais. * * Izmantojot-y <symbol_path> arguments sākot atkļūdotājs. * * Izmanto. Sympath un. Sympath + * ************************************************** ******************* ************************************************** ******************* * Simboli nevar ielādēt jo simbols ceļš nav inicializēts. * * * * Symbol Path var noteikt: * * Izmantojot _NT_SYMBOL_PATH vides mainīgais. * * Izmantojot-y <symbol_path> arguments sākot atkļūdotājs. * * Izmanto. Sympath un. Sympath + * ************************************************** ******************* Droši vien, ko izraisījuši: Ntkrnlpa.exe (nt + e88d9) Follow: MachineOwner --------- |
|
| |||
| |||
| vaininieks šķiet Ntkrnlpa.exe IVE surfed par ya un tā diezgan izplatīta, bet nevaru atrast noteikt ko vista are you running? 32 vai 64 bitu cik daudz ram Vai jums ir instalēta? Jums var būt pārāk daudz ram uzstādītas, tās pavisam ir kopējas ar bsod
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| līdz ar to dot dators labs tīrs, putekļi utt tad pārliecinieties, ka Jums ir visas jauniem vadītājiem par jūsu aparatūras ja jums ir tikai, piemēram, 3GB uzstādīt uz 32 bitu sistēma vista (maksimums to var izmantot) pārvietot ram sticks apkārt, ja jums ir vairāk nekā 3GB ņemt to līdz 3GB
__________________ Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! |
|
| |||
| |||
| Tas ir 32 bitu un man ir 3GB RAM visu tieši tāpat. Man vajag nopirkt kādu saspiestu gaisu, dod labu tīrs. Paldies par atbildi. |
|
| |||
| |||
| izmēģināt tikai kustinot vienu stick citā ostā tas bija vienkārši noteikt, ka strādāja mani
|
| |||
| |||
| Konstatēja, ka kļūdas, ko rada dažas programmatūras man, tas parādās tikai pēc pāris minūtēm tā ir ieslēgta. Mēģināju atinstalēt un vēlreiz instalējot to, ka nav jādara nekas. |
|
| |||
| |||
| Yeh Es centos pētot to. exe failu, kas tika noteikts, taču ir daudz problēmu bsod, bet nav risinājumu slikti let ya know, ja es atrastu Sumit