![]() |
|
| |||
| |||
| ЈА држати добивање дреадед плави екран смрти (. Успио сам повући за минидумп датотеку ипак, тако да ако ико зна вруће на отклањању проблема који би се одлично. Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| што ваше наочаре? ОС и хардуаре си додао неки нови хардвер задње време?
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Сорры, мислио бих ставио у оне већ ... То је систем Уиндоус Виста, додао неке нове овна неки дан, али проблем је постојала дуго пре него што сам учинио. Довољан је постала упорна у задње време. |
|
| |||
| |||
| Помислио бих копирате целу датотеку минидумп је за оне од вас који не желите да преузмете. Било који помоћ би било велик: Мицрософт (Р) Уиндоус разбубник Версион 6.8.0004.0 кс86 Цопыригхт (ц) Мицрософт Цорпоратион. Сва права придржана. Лоадинг ђубриште Филе [Ц: \ Усерс \ Сеан \ Десктоп \ Мини030108-01.дмп] Мини Кернел ђубриште Филе: Само регистре и стацк стека су доступни Симбол тражи пут: *** *** Неправилан ************************************************** ************************** Сымбол * лоадинг мај бити непоуздана без симбол тражи пут. * * Усе. Сымфикс имати разбубник одабрати стазу до симбола. * * Након што сте дефинисали Ваше симбол пут користити. Релоад освежите симбол локацијама. * ************************************************** ************************** Извршну тражи пут је: ************************************************** ******************* * Симболи не могу бити учитан знак, јер стаза није иницијализиране. * * * * На путању до симбола може поставити: * * Користећи _НТ_СЫМБОЛ_ПАТХ енвиронмент променљиву. * * Користи-ы <сымбол_патх> аргумент приликом покретања исправљање грешака. * * Користи. Сымпатх и. Сымпатх + * ************************************************** ******************* Није могуће учитати слику \ СыстемРоот \ сыстем32 \ Нткрнлпа.ексе, Уин32 еррор 0н2 *** ПОЗОР: Не може се потврдити датумом за Нткрнлпа.ексе *** ЕРРОР: Модуле лоад завршио симболи, али нису могли бити учитан за Нткрнлпа.ексе Уиндоус Виста Кернел Версион 6000 М.П. (2 процс) Фрее кс86 компатибилне Производ: уиннт, суите: ТерминалСервер СинглеУсерТС Лични Кернел басе = 0кс81ц00000 ПсЛоадедМодулеЛист = 0кс81д11е10 Дебуг сессион време: суб мар 1 09:19:10.763 2008 (ГМТ +0) Продужење рада система: 0 дана 11:44:05.354 ************************************************** ******************* * Симболи не могу бити учитан знак, јер стаза није иницијализиране. * * * * На путању до симбола може поставити: * * Користећи _НТ_СЫМБОЛ_ПАТХ енвиронмент променљиву. * * Користи-ы <сымбол_патх> аргумент приликом покретања исправљање грешака. * * Користи. Сымпатх и. Сымпатх + * ************************************************** ******************* Није могуће учитати слику \ СыстемРоот \ сыстем32 \ Нткрнлпа.ексе, Уин32 еррор 0н2 *** ПОЗОР: Не може се потврдити датумом за Нткрнлпа.ексе *** ЕРРОР: Модуле лоад завршио симболи, али нису могли бити учитан за Нткрнлпа.ексе Лоадинг Кернел Симболи .................................................. .................................................. ............................................... Лоадинг Корисничке Симболи Лоадинг истоварен Листа модула ..... ************************************************** ***************************** * * Анализа Бугцхецк * * * * ************************************************** ***************************** Користите! Аналызе-В да бисте добили детаљне информације дебуггинг. БугЦхецк Ц5, (0, 2, 1, 81це88д9) ***** Кернел симболи су у криву. Исправите симболе направити анализу. ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ыоур разбубник не користи исправну симбола *** *** *** *** Како би се ова наредба да раде исправно, ваше стазу до симбола *** *** Морају показива на. Пдб датотеке које имају потпуни тип информација. *** *** *** *** Одређене. Пдб датотеке (као што је јавности ОС симболима) не *** *** Да садржи потребне податке. Контакт група која *** *** Пружа Вам ове симболе ако треба ову команду *** *** Рада. *** *** *** *** Тип референцед: нт! _КПРЦБ *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ыоур разбубник не користи исправну симбола *** *** *** *** Како би се ова наредба да раде исправно, ваше стазу до симбола *** *** Морају показива на. Пдб датотеке које имају потпуни тип информација. *** *** *** *** Одређене. Пдб датотеке (као што је јавности ОС симболима) не *** *** Да садржи потребне податке. Контакт група која *** *** Пружа Вам ове симболе ако треба ову команду *** *** Рада. *** *** *** *** Тип референцед: нт! _КПРЦБ *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ыоур разбубник не користи исправну симбола *** *** *** *** Како би се ова наредба да раде исправно, ваше стазу до симбола *** *** Морају показива на. Пдб датотеке које имају потпуни тип информација. *** *** *** *** Одређене. Пдб датотеке (као што је јавности ОС симболима) не *** *** Да садржи потребне податке. Контакт група која *** *** Пружа Вам ове симболе ако треба ову команду *** *** Рада. *** *** *** *** Тип референцед: нт! _КПРЦБ *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** ******************* * Симболи не могу бити учитан знак, јер стаза није иницијализиране. * * * * На путању до симбола може поставити: * * Користећи _НТ_СЫМБОЛ_ПАТХ енвиронмент променљиву. * * Користи-ы <сымбол_патх> аргумент приликом покретања исправљање грешака. * * Користи. Сымпатх и. Сымпатх + * ************************************************** ******************* ************************************************** ******************* * Симболи не могу бити учитан знак, јер стаза није иницијализиране. * * * * На путању до симбола може поставити: * * Користећи _НТ_СЫМБОЛ_ПАТХ енвиронмент променљиву. * * Користи-ы <сымбол_патх> аргумент приликом покретања исправљање грешака. * * Користи. Сымпатх и. Сымпатх + * ************************************************** ******************* Вероватно био узрокован: Нткрнлпа.ексе (нт + е88д9) Одговор: МацхинеОунер --------- |
|
| |||
| |||
| изгледа да је кривац бити Нткрнлпа.ексе иве за сурфао ыа и његова прилично уобичајене, али ја лицемјерје наћи то поправити Које су вам покретање видик? 32 или 64 бита колико имаш РАМ-а имате инсталиран? ви мај имати превише овна инсталиран, доста заједничког са својим бсод
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| заједно са овом рачунару дати добар чист, прашине, итд затим проверите имате ли све нове дривер за ваш хардвер Ако имате само 3гб нпр инсталирана на 32 залогај видик систем (највише се може користити) помери овна штапићи око ако имате више од 3гб одвести га до 3гб
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Ит'с 32 битни и имам 3ГБ РАМ-а баш све исто. Требао бих купити неки компримовани ваздух, дај га добро очистити. Хвала за одговор. |
|
| |||
| |||
| пробајте само један стицк премештања у другу луку који је једноставан шкрипац који је радио за мене
|
| |||
| |||
| Утврдила да је грешка је узрокован код неки софтвер сам, то долази само након неколико минута од ње се окрену на. Покушали деинсталирања и поново га инсталирате, то није ништа учинити. |
|
| |||
| |||
| ыех ја покушао да истражују. ексе датотеку која је изјавио, али наћи пуно проблема бсод, али не и решења илл лет ыа кноу ако нађем сумит
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| БСоД, не знам како то поправити .... | уоодуоркс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 11. јуна 2009 07:43 |
| Помоћ БСОД | кссонаркс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 2 децембар 2008 08:34 |
| Бсод | царпиоус | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 26. сеп 2008 06:12 |
| Бсод | манојнео | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 14. јуна 2008 13:46 |
| БСОД ..... као бусен | алекс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 12. јула 2007 07:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |