![]() |
|
| |||
| |||
| Я постійно отримую страшний синій екран смерті ": (. Мені вдалося витягти файлу Minidump однак, тому якщо хто-небудь знає, гаряча вирішити проблему, що було б здорово. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Whats вашої специфікації? ОС та обладнання Ви додали нове обладнання останнім часом?
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Вибачте, що я б поставив у ті вже ... Це Windows Vista, додані деякі нові RAM інший день, але проблема існувала задовго до мене. Він просто став більш стійким останнім часом. |
|
| |||
| |||
| Думав копії всього файлу Minidump для тих з вас, хто не хоче, щоб його завантажити. Будь-яка допомога буде більше: Microsoft (R) Windows Debugger Версії 6.8.0004.0 X86 Copyright (C) Microsoft Corporation. Всі права захищені. Завантаження файлу дампа [C: \ Users \ Шон \ Desktop \ Mini030108-01.dmp] Міні ядра Дамп файлу: Тільки регістри і трасування стека доступні Шлях пошуку символу це: *** Invalid *** ************************************************** ************************** * Symbol завантаження може бути ненадійною, не шлях пошуку символу. * * Використовуйте. Symfix мати відладчик вибрати символ шляху. * * Після визначення символу шляхи використання. Reload для оновлення символу місцях. * ************************************************** ************************** Виконувані шляху пошуку: ************************************************** ******************* * Символи не може бути завантажений, тому символом шляху не ініціалізований. * * * * Символ шлях може бути встановлений: * * Використання змінних _NT_SYMBOL_PATH навколишнього середовища. * * Використання-й <symbol_path> аргументу при запуску відладчика. * * Використання. Sympath і. Sympath + * ************************************************** ******************* Не вдається завантажити зображення \ SystemRoot \ System32 \ Ntkrnlpa.exe, помилки Win32 0n2 *** ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Неможливо перевірити часу для Ntkrnlpa.exe *** Помилка: завантажити модуль завершено, але символи не можуть бути завантажені на Ntkrnlpa.exe Windows Vista Kernel Version 6000 MP (2 PROCS) Безкоштовні x86 сумісних Продукт: WinNT, Suite: TerminalServer SingleUserTS Особисте Ядро бази = 0x81c00000 PsLoadedModuleList = 0x81d11e10 Налагодження час: Sat Mar 1 09:19:10.763 2008 (GMT 0) System Uptime: 0 днів 11:44:05.354 ************************************************** ******************* * Символи не може бути завантажений, тому символом шляху не ініціалізований. * * * * Символ шлях може бути встановлений: * * Використання змінних _NT_SYMBOL_PATH навколишнього середовища. * * Використання-й <symbol_path> аргументу при запуску відладчика. * * Використання. Sympath і. Sympath + * ************************************************** ******************* Не вдається завантажити зображення \ SystemRoot \ System32 \ Ntkrnlpa.exe, помилки Win32 0n2 *** ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Неможливо перевірити часу для Ntkrnlpa.exe *** Помилка: завантажити модуль завершено, але символи не можуть бути завантажені на Ntkrnlpa.exe Loading Kernel Symbols .................................................. .................................................. ............................................... Loading User Symbols Триває завантаження вивантаження модуля список ..... ************************************************** ***************************** * * * * Аналіз Bugcheck * * ************************************************** ***************************** Use! Аналізувати-V, щоб отримати докладну інформацію для налагодження. BugCheck C5, (0, 2, 1, 81ce88d9) ***** Символи ядра не праві. Прохання виправити символами зробити аналіз. ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ваше відладчик не використовується правильний символ *** *** *** *** Для того, щоб ця команда працювала правильно, ваш символ шляху *** *** Чи повинен вказувати. PDB файли, які мають повну інформацію про тип. *** *** *** *** Certain. PDB файлів (таких, як державний символ ОС) не *** *** Утримувати необхідну інформацію. Контакт з групою, яка *** *** Умові, що ви з цими символами, якщо вам необхідна ця команда *** *** Роботі. *** *** *** *** Тип посилання: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ваше відладчик не використовується правильний символ *** *** *** *** Для того, щоб ця команда працювала правильно, ваш символ шляху *** *** Чи повинен вказувати. PDB файли, які мають повну інформацію про тип. *** *** *** *** Certain. PDB файлів (таких, як державний символ ОС) не *** *** Утримувати необхідну інформацію. Контакт з групою, яка *** *** Умові, що ви з цими символами, якщо вам необхідна ця команда *** *** Роботі. *** *** *** *** Тип посилання: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** *********************** *** *** *** *** *** Ваше відладчик не використовується правильний символ *** *** *** *** Для того, щоб ця команда працювала правильно, ваш символ шляху *** *** Чи повинен вказувати. PDB файли, які мають повну інформацію про тип. *** *** *** *** Certain. PDB файлів (таких, як державний символ ОС) не *** *** Утримувати необхідну інформацію. Контакт з групою, яка *** *** Умові, що ви з цими символами, якщо вам необхідна ця команда *** *** Роботі. *** *** *** *** Тип посилання: NT! _KPRCB *** *** *** ************************************************** *********************** ************************************************** ******************* * Символи не може бути завантажений, тому символом шляху не ініціалізований. * * * * Символ шлях може бути встановлений: * * Використання змінних _NT_SYMBOL_PATH навколишнього середовища. * * Використання-й <symbol_path> аргументу при запуску відладчика. * * Використання. Sympath і. Sympath + * ************************************************** ******************* ************************************************** ******************* * Символи не може бути завантажений, тому символом шляху не ініціалізований. * * * * Символ шлях може бути встановлений: * * Використання змінних _NT_SYMBOL_PATH навколишнього середовища. * * Використання-й <symbol_path> аргументу при запуску відладчика. * * Використання. Sympath і. Sympath + * ************************************************** ******************* Ймовірно, викликані: Ntkrnlpa.exe (NT + e88d9) Followup: MachineOwner --------- |
|
| |||
| |||
| винуватець здається Ntkrnlpa.exe Ive кататися на Я. і його досить часто, але я косяк знаходити виправити Перспектива, що ви використовуєте? 32 або 64 біт який обсяг оперативної пам'яті встановлено отримали ви? Можливо, Ви занадто багато встановленої оперативної пам'яті, її досить часто з BSOD
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Поряд з цим дати комп'ютера гарні чисті, пилу і т.д. Потім переконайтеся, що всі нові драйвери для устаткування Якщо у вас тільки, наприклад, для 3gb встановлений на системі Vista 32 бита (максимально можна використовувати) перемістити RAM паличками навколо якщо у вас є більше, ніж 3gb прийняти його до 3gb
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Це 32-бітна і я 3 Гб оперативної пам'яті все те ж саме. Мені потрібно купити стисненого повітря, дати йому гарну чисте. Спасибо за ответ. |
|
| |||
| |||
| спробуйте переміщення однією палицею в інший порт Це була проста виправлення, які працювали для мене
|
| |||
| |||
| Встановлено, що помилка викликана деяке програмне забезпечення у мене є, це відбувається тільки через кілька хвилин після його увімкнено. Спроба видалити і повторно встановити її, щоб не робити нічого. |
|
| |||
| |||
| Yeh я намагався що дослідження. EXE-файл, але заявив, знайшов багато проблем BSOD, але жодного рішення жорстоке років я знаю, якщо я знайду Sumit
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| BSoD, не знаєте, як виправити .... | Столярна | Операційні системи Windows | 1 | 11 червня 2009 07:43 |
| BSOD Допомога | xsonarx | Операційні системи Windows | 10 | 2 грудня 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | Генеральний обладнання чат | 1 | 26 вересня 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Операційні системи Windows | 5 | 14 червня 2008 13:46 |
| BSOD ..... час дерен | Alex | Операційні системи Windows | 2 | 12 липня 2007 07:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |