по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

BSOD BCCode 50 ~ Имам мини насипища Моля помогнете?

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 юни 2009 г., 18:02
Новите държави Група

Здравейте момчета,

Намерих този форум търсене на Google и тя изглежда да е голям ресурс. Реших Бих пост до мой проблем и да видим дали някой може да има представа какво става лошо ...

Heres моята машина:

Windows Vista 64-битовите Home Premium
2X SEAGATE 7200,12 500GB HD е в Raid 0
Сапфир ATI 4870 512MB видео карта
Гигабайт EP45-UD3LR Mobo W / късно F5 BIOS
4X пръчици от 2GB GSKill DDR2-1066 RAM
ANTEC Earthwatts 650W PS
Intel Core 2 Duo E8500 процесор @ подразбиране 3.16ghz
ANTEC 900 Дело

Имам всички най-новите актуализации на Windows и последните ATI видео драйвери

Проблемът:

Аз получавам BSOD докато играят игри. Други след това, че компютъра ми е 100% рок солидна ... нула проблеми. Досега съм отчела BSOD в UT3 и Burnout Paradise само. UT3 веднъж по време на игра след около 30 минути игра и Burnout няколко пъти, когато излиза играта и след около 15 минути назад, докато играе след около 30 минути игра време.

Моят BSOD код е 50, и т. или каквото му е наречен 768_1 аз вярвам ...
Аз ще включва най-новите мини дупка в пощенски формат. Опитах се да чета на дъмп DONT себе си, но знам много за това какво означава ... всяка помощ е много оценявам. Благодаря =)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc