![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета, Намерих този форум търсене на Google и тя изглежда да е голям ресурс. Реших Бих пост до мой проблем и да видим дали някой може да има представа какво става лошо ... Heres моята машина: Windows Vista 64-битовите Home Premium 2X SEAGATE 7200,12 500GB HD е в Raid 0 Сапфир ATI 4870 512MB видео карта Гигабайт EP45-UD3LR Mobo W / късно F5 BIOS 4X пръчици от 2GB GSKill DDR2-1066 RAM ANTEC Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 процесор @ подразбиране 3.16ghz ANTEC 900 Дело Имам всички най-новите актуализации на Windows и последните ATI видео драйвери Проблемът: Аз получавам BSOD докато играят игри. Други след това, че компютъра ми е 100% рок солидна ... нула проблеми. Досега съм отчела BSOD в UT3 и Burnout Paradise само. UT3 веднъж по време на игра след около 30 минути игра и Burnout няколко пъти, когато излиза играта и след около 15 минути назад, докато играе след около 30 минути игра време. Моят BSOD код е 50, и т. или каквото му е наречен 768_1 аз вярвам ... Аз ще включва най-новите мини дупка в пощенски формат. Опитах се да чета на дъмп DONT себе си, но знам много за това какво означава ... всяка помощ е много оценявам. Благодаря =) |