μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

BSOD BCCode 50 ~ έχω μίνι χωματερές Παρακαλώ να βοηθήσει;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 του Ιουνίου 2009, 18:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default BSOD BCCode 50 ~ έχω μίνι χωματερές Παρακαλώ να βοηθήσει;

Γεια σας παιδιά,

Βρήκα αυτό το φόρουμ για την αναζήτηση του google και φαίνεται να είναι μια μεγάλη πηγή πληροφοριών. Σκέφτηκα μετά θα ήθελα να μου το πρόβλημα και να δούμε αν κάποιος θα μπορούσε να έχει μια ιδέα για το Τι πάει καλά ...

Heres μου μηχανή:

Windows Vista 64-bit Home Premium
2X Seagate 500GB HD 7.200,12 της σε Raid 0
Sapphire ATI 4870 512MB Video Card
Gigabyte EP45-UD3LR Mobo w / τελευταίες Bios F5
4X Sticks GSKill των 2GB RAM DDR2-1066
Antec Earthwatts 650W PS
Intel Core 2 Duo E8500 CPU @ προεπιλογή 3.16ghz
Antec 900 Case

Έχω όλες τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις των Windows και το τελευταίο βίντεο ATI οδηγούς

Το πρόβλημα:

Έχω αρχίσει να BSOD ενώ παίζει παιχνίδια. Άλλοι, λοιπόν, ότι ο υπολογιστής μου είναι 100% ροκ στερεών ... μηδέν προβλήματα. Μέχρι τώρα έχω δει το BSOD σε UT3 και Burnout Paradise μόνο. UT3 μόλις στα μέσα του παίζει μετά από περίπου 30 λεπτά παίζουν Burnout χρόνο και πολλές φορές κατά την έξοδο από το παιχνίδι και μόλις πριν από περίπου 15 λεπτά παίζοντας περίπου 30 λεπτά μετά την ώρα παίζουν.

BSOD κωδικό μου είναι 50 και το στοιχείο ή ανεξάρτητα από το κάλεσε είναι 768_1 πιστεύω ...
Θα περιλαμβάνει τις τελευταίες μίνι χωματερή σε μορφή zip. Προσπάθησα να διαβάσω την χωματερή, αλλά εγώ dont γνωρίζει πολλά για το τι σημαίνει ... οποιαδήποτε βοήθεια είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ =)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.