![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi momački,
Otkrio sam ovaj forum pretražuju Google i izgleda da je veliki resurs. I shvatio sam da se moj post vidi problem i ako netko možda ima ideju što će krivu ... Heresu moj stroj: Windows Vista 64-bit Home Premium 2X SEAGATE 500GB HD 7.200,12's in RAID 0 Sapphire ATI 4870 512MB Video Card Gigabajt EP45-UD3LR Mobo w / najnovije F5 Bios 4x štapići od 2GB GSKill RAM DDR2-1066 Antec Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 @ default CPU 3.16ghz Antec 900 Case Imam sve najnovije nadogradnje i prozori najnoviji video-ati driveri Problem: Ja sam uzimajući BSOD tijekom igranja igre. Ostali zatim moj računalo koje je 100% rock solid ... nula problema. Do sada sam doživjela BSOD u UT3 i izgaranje Paradise only. UT3 nekad u sredini igrajući nakon oko 30 minuta vremena i izgaranje igrati više puta tijekom izlaska igre i nakon oko 15 minuta dok svira nakon oko 30 minuta igrati vrijeme. Moj BSOD broj je 50, a predmet ili što god se zove svojim 768_1 vjerujem ... Ja ću uključiti najnoviji mini deponij u zip formatu. Pokušao sam čitati s izvatkom sebe ali dont znati velik dio o tome što to znači ... bilo koji pomoć je mnogo poštovati. Hvala =) |