![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Azt találta, hogy ez a fórum kereső a Google, és reméli, hogy a nagy erőforrás. Rájöttem, azt postán fel a problémámat, és ha valaki esetleg egy ötlete mi megy rosszul ... Heres my machine: Windows Vista 64 bites Home Premium 2X Seagate 500GB HD 7200,12 van RAID 0 Sapphire ATI 4870 512MB Video Card Gigabyte EP45-UD3LR Mobo w / legújabb F5 Bios 4X Sticks a 2GB GSKill DDR2 RAM-1066 Antec Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 CPU alapértelmezett @ 3.16ghz Antec 900 sz Nekem van a legújabb Windows-frissítések és a legújabb ATI video mozdonyvezetők A probléma: I am getting a BSOD, miközben játszom. Más majd, hogy a számítógép 100%-szikla szilárd ... nulla problémákat. Eddig már tapasztalt a BSOD az UT3 és a Burnout Paradise csak. UT3 egyszer közepén játszó után kb 30 perc játékidő, és a Burnout több alkalommal, amikor elhagyta a játékot, és egyszer kb 15 perce lejátszása közben kb 30 perces játékidő. Saját BSOD kód 50 és a tétel, vagy bármi legyen is az úgynevezett van 768_1 Úgy gondolom ... Majd a legújabb mini beugrik zip formátumú. Próbáltam olvasni a dump magam, de ne sokat tudnak, mit jelent ... minden segítséget nagyon méltányol. Kösz =) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Laptop Vs Mini ITX | robina80 | Általános fémáru Chat | 9 | Szeptember 11, 2009 11:02 |
| Mini ITX sz | robina80 | Cases & Power Supplies | 1 | Szeptember 10, 2009 13:01 |
| Lokking vásárolni Mini ... | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 6 | 12. augusztus 2008 05:46 |
| Egy Mini Pc | DAllmon | Általános fémáru Chat | 4 | 3. augusztus 2008 05:34 |
| Téma eszközök | |
| |