![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, מצאתי את זה בפורום חיפוש Google וזה נראה נהדר להיות משאב. חשבתי הייתי לכתוב לי את הבעיה ולראות אם מישהו אולי מושג מה הולך לא נכון ... מכונת Heres שלי: Windows Vista 64-bit Home Premium 2X Seagate 7200,12 HD של 500GB ב Raid 0 ספיר ATI 4870 512MB כרטיס הווידאו Gigabyte EP45-UD3LR Mobo W / F5 האחרונה של ה-BIOS 4x מקלות של 2GB GSKill DDR2-1066 זיכרון RAM ANTEC Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 CPU ברירת המחדל @ 3.16ghz ANTEC 900 מקרה יש לי את כל העדכונים העדכניים ביותר של Windows ו האחרונה של ATI הווידאו נהגים הבעיה: אני מקבל BSOD בעת משחק משחקים. אחר כך, כי המחשב שלי הוא 100% סלע מוצק ... אפס בעיות. עד עכשיו אני חווה את BSOD ב UT3 ו שחיקה Paradise בלבד. UT3 פעם באמצע משחק אחרי בערך 30 דקות זמן לשחק שחיקה מספר פעמים בעת היציאה של המשחק לאחר כ -15 דקות לפני בעת ששיחק בערך 30 דקות אחרי זמן לשחק. אזור BSOD קוד 50 ואת פריט או מה שזה לא יהיה שלו הוא קרא 768_1 אני מאמין ... אני יכלול את כל העדכונים האחרונים Mini-dump בפורמט ZIP. ניסיתי לקרוא את עצמי, אבל מוזנח dont יודע הרבה על מה זה אומר ... כל עזרה הוא מוערך מאוד. תודה =) |