![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Radau šiame forume ieško Google, ir jis tikisi, bus puikus informacijos šaltinis. I figured būtų iškabinti mano problema, ar kas nors galėjo iš whats idėja going wrong ... Heres mano mašina: "Windows" 64 bitų "Vista Home Premium 7200,12 Seagate 2X 500GB HD's RAID 0 Sapphire ATI 4.870 512MB Video Card Gigabyte EP45-UD3LR MOBO w / latest F5 biografijos 4X Sticks iš 2GB GSKill DDR2-1066 atminties Antec Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 CPU 3.16ghz @ nutylėjimą Antec 900 Byla Turiu visus naujausius Windows atnaujinimus ir naujausius ATI vaizdo tvarkykles Problema: Gaunu BSOD, o žaidžiant žaidimus. Kitos tada, kad mano kompiuteryje yra 100% rokas kietas ... nulis problemų. Kiek turiu patirties ir UT3 ir Burnout Paradise BSOD tik. UT3 Kartą žaisti maždaug po 30 min žaisti laiku ir burnout kelis kartus, kai palieka žaidimą ir dar apie 15 minutes žaisdami maždaug po 30 minučių žaisti metu viduryje. Mano BSOD kodas yra 50 ir elemento arba bet jos yra vadinamas 768_1 aš manau ... Aš apims vėliau mini dump ZIP formatu. Bandžiau perskaityti dump save, bet dont know much about ką tai reiškia ... Any help is greatly appreciated. Ačiū =) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Laptop Vs Mini ITX | robina80 | General Hardware Chat | 9 | 11 rugsėjis 2009 11:02 |
| Mini ITX Byla | robina80 | Cases & Power Supplies | 1 | 10 rugsėjis 2009 13:01 |
| Lokking pirkti mini ... | Jimmy Hat | Off Topic Discussion | 6 | Rugpjūtis 12, 2008 05:46 |
| Statyba Mini PC | DAllmon | General Hardware Chat | 4 | 3 rugpjūtis 2008 05:34 |
| Temos įrankiai | |
| |