mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

BSOD BCCode 50 ~ Man ir mini izgāztuvju Please help?

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 5, 2009, 18:02
New Member Group

Hi guys,

Es atradu šajā forumā meklēt google, un izskatās, ka ir liels resurss. Es sapratu Es post manu problēmu, un redzētu, vai kāds varētu būt ideja Kas notiek nepareizi ...

Heres my machine:

Windows Vista 64-bit Home Premium
2X Seagate 7200.12 500GB HD's in RAID 0
Sapphire ATI 4.870 512MB Video kartes
Gigabyte EP45-UD3LR MOBO w / Letas F5 Bios
4X Sticks ar 2GB GSKill DDR2-1066 RAM
Antec Earthwatts 650W PS
Intel Core 2 Duo E8500 CPU @ 3.16ghz default
Antec 900 Case

Man ir visu jaunāko Windows atjauninājumus un jaunāko ATI video draiveri

Problēma:

Es esmu iegūt BSOD, spēlējot spēles. Citi tam, ka mans dators ir 100%, akmens cieto ... nulle problēmas. Līdz šim man ir bijušas BSOD ar UT3 un Burnout Paradise only. UT3 vienreiz vidū, spēlējot apmēram pēc 30 min spēles laiks un Burnout vairākas reizes, kad iziet spēli un pēc apmēram 15 minūtes pirms atskaņošanas laikā pēc apmēram 30 minūtēm spēles laika.

Manu BSOD kods ir 50 un objektu, vai neatkarīgi no tās sauc ir 768_1 es domāju ...
Es arī jaunāko mini dempings zip formātā. Es mēģināju lasīt dump sevi, bet dont zināt daudz par to, ko tas nozīmē ... jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. Paldies =)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.