![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Znalazłem tego forum wyszukiwania Google i wygląda się wielki zasób. I figured I would post mój problem i sprawdzić, czy ktoś może mieć pomysł whats going wrong ... Heres mój komputer: Windows Vista 64-bit Home Premium 2X Seagate 7200.12 500GB HD jest w RAID 0 Sapphire ATI 4870 512MB Video Card Gigabyte EP45-UD3LR Mobo w / najnowszy Bios F5 4X Sticks GSKill z 2GB pamięci RAM DDR2-1066 Antec Earthwatts 650W PS Intel Core 2 Duo E8500 @ CPU domyślnie 3.16ghz Antec 900 Case Mam wszystkie najnowsze aktualizacje systemu Windows oraz najnowsze sterowniki wideo ATI Problem: Ja dostaję BSOD podczas grania w gry. Inne następnie, że mój komputer jest w 100% rock solid ... zero problemów. Do tej pory mam doświadczenie BSOD w UT3 i Burnout Paradise tylko. UT3 raz w połowie gry po około 30 min czas odtwarzania i Burnout wiele razy przy wyjściu z gry i po około 15 minut temu podczas gry po około 30 minut czas odtwarzania. Moje BSOD jest kod 50, i bez względu na jej przedmiot lub nazywane jest 768_1 wierzę ... I będzie zawierać najnowsze mini dump w formacie zip. Starałem się przeczytać zrzucić ale ja dont znać dużo o tym, co to znaczy ... any help is greatly appreciated. Dzięki =) |
![]() |
|
| Zakładki |