мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

БСОД БЦЦоде 50 ~ Имам мини снужденост Плеасе хелп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. јуни 2009, 18:02
Нови члан групе

Default БСОД БЦЦоде 50 ~ Имам мини снужденост Плеасе хелп?

Бок момачки,

Открио сам овај форум претражују Гоогле и изгледа да је велики ресурс. И схватио сам да се мој пост види проблем и ако неко можда има идеју шта ће криву ...

Хересу мој машина:

Уиндоус Виста 64-бит Хоме Премиум
2кс СЕАГАТЕ 500ГБ ХД 7.200,12 'с ин РАИД 0
Саппхире АТИ 4870 512МБ Видео Цард
Гигабајт ЕП45-УД3ЛР Мобо у / најновије Ф5 Биос
4кс штапићи од 2ГБ ГСКилл РАМ ДДР2-1066
Антец Еартхуаттс 650У ПС
Интел Цоре 2 Дуо Е8500 @ дефаулт ЦПУ 3.16гхз
Антец 900 Цасе

Имам све најновије надоградње и прозори најновији видео-ати дривер

Проблем:

Ја сам узимајући БСОД током играња игре. Остали затим мој рачунар које је 100% роцк солид ... нула проблема. До сада сам доживела БСОД у УТ3 и сагоревањем Парадисе онлы. УТ3 некад у средини играјући након око 30 минута времена и сагоревањем играти више пута током изласка игре и након око 15 минута док свира након око 30 минута играти време.

Мој БСОД број је 50, а предмет или шта год се зове својим 768_1 верујем ...
Ја ћу укључити најновији мини депоније у зип формату. Покушао сам читати са меморије себе али донт кноткле велик део о томе шта то значи ... било који помоћ је много поштовати. Хвала =)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц