![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Бок момачки,
Открио сам овај форум претражују Гоогле и изгледа да је велики ресурс. И схватио сам да се мој пост види проблем и ако неко можда има идеју шта ће криву ... Хересу мој машина: Уиндоус Виста 64-бит Хоме Премиум 2кс СЕАГАТЕ 500ГБ ХД 7.200,12 'с ин РАИД 0 Саппхире АТИ 4870 512МБ Видео Цард Гигабајт ЕП45-УД3ЛР Мобо у / најновије Ф5 Биос 4кс штапићи од 2ГБ ГСКилл РАМ ДДР2-1066 Антец Еартхуаттс 650У ПС Интел Цоре 2 Дуо Е8500 @ дефаулт ЦПУ 3.16гхз Антец 900 Цасе Имам све најновије надоградње и прозори најновији видео-ати дривер Проблем: Ја сам узимајући БСОД током играња игре. Остали затим мој рачунар које је 100% роцк солид ... нула проблема. До сада сам доживела БСОД у УТ3 и сагоревањем Парадисе онлы. УТ3 некад у средини играјући након око 30 минута времена и сагоревањем играти више пута током изласка игре и након око 15 минута док свира након око 30 минута играти време. Мој БСОД број је 50, а предмет или шта год се зове својим 768_1 верујем ... Ја ћу укључити најновији мини депоније у зип формату. Покушао сам читати са меморије себе али донт кноткле велик део о томе шта то значи ... било који помоћ је много поштовати. Хвала =) |