az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

BSOD BCCode 50 ~ Ben küçük varsa lütfen yardımcı eşliğinde?

Reply

Konu Araçları
Old 5 Haziran 2009, 18:02
Yeni Üye Grubu

Default BSOD BCCode 50 ~ Ben küçük varsa lütfen yardımcı eşliğinde?

Merhaba çocuklar,

Bu forumu Google arama ve büyük bir kaynak olarak görünüyor bulundu. Sanırım sorun benim kadar sonrası da düşündüm ve herkes Whats bir fikir yanlış giden olabilir bakın ...

Heres benim makine:

Windows Vista'nın 64-bit Home Premium
2X Seagate 7.200,12 500GB HD's Raid 0
Sapphire ATI 4870 512MB Video Kart
Gigabyte EP45-UD3LR Mobo w / son F5 Bios
2GB GSKill DDR2 ve 4X stickler-1066 RAM
ANTEC Earthwatts 650W PS
Intel Core 2 Duo E8500 işlemci varsayılan 3.16ghz @
ANTEC 900 Kılıfı

Tüm son Windows güncellemeleri ve en son ATI video sürücüleri var

Problem:

Sırasında oyun oynarken bir BSOD alıyorum. Diğer benim bilgisayar 100% kaya katı ... sıfır sorunları olduğunu. Şimdiye kadar sadece UT3 ve Burnout Paradise olarak BSOD yaşamış. UT3 yaklaşık 30 dakika oyun süresi ve Burnout birkaç kez süre sonra yaklaşık 30 dakika sonra oynamaya zaman oyun ne zaman ve sonra yaklaşık 15 dakika önce oyun çıkmadan oyun ortada bir kere.

Benim BSOD kodu 50 ve madde ya da onun adı sanırım 768_1 is ...
Ben en son küçük yer alacak posta biçiminde dökümü. Ben kendimi ama dont dökümü okumaya çalıştım kadar ne anlama geldiği hakkında ... Yardıma büyük takdir olduğunu biliyorum. Teşekkürler =)
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından