![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт хлопці,
Я знайшов цей форум пошуку Google і сподівається бути великим ресурсом. Я порахував, що я би мій пост проблеми і подивитися, якщо будь-яка особа може мати ідею Whats Going Wrong ... Херес моїй машині: Windows Vista 64-розрядні Home Premium 2X Seagate 7200.12 500GB HD в Raid 0 Sapphire ATI 4870 512MB відеокарта Gigabyte EP45-UD3LR Mobo W / останній Bios F5 4X паличок 2GB GSKill DDR2-1066 пам'яті Antec EarthWatts PS 650W Intel Core 2 Duo E8500 @ замовчуванням процесор 3.16GHz Antec 900 справи У мене є всі останні оновлення Windows і останніх версій драйверів ATI відео Проблема: Я отримую BSOD при іграх. Інше те, що мій комп'ютер є 100% Rock тверде ... нуль проблем. До цих пір я відчував BSOD в UT3 і Burnout Paradise тільки. UT3 саме в середині гри після приблизно 30 хвилин часу відтворення та вигоряння кілька разів при виході з гри і ще близько 15 хвилин тому під час гри після приблизно 30 хвилин час гри. Моя BSOD код 50 і пункту, або незалежно від його звана 768_1 я вірю ... Я буду включати останню міні звалища в Zip формату. Я намагався читати на звалищі, але сама не знаю багато чого про те, що це означає ... будь-яка допомога дуже оцінили. Спасибо =) |