![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Всеки път, когато се опита да играе High Definition видео на моя компютър (Windows Media Player и YouTube) на видеото ще се замразява, след това на екрана ще се празно (с аудио продължаващи в малки залпове) и накрая получи BSoD. По-ниските резолюции работи абсолютно глоба поради някаква причина .... Ако аз съм наистина бързо и да затворите програмата, преди да застане до компютъра ми напълно, след което Windows ми казва, че видео драйвера е спрял работа, но се възстановяват, въпреки че както е споменато по-долу, актуализиране на драйвери не изглежда да е проблем Имам Сапфир 1GB HD4850x2 графична карта за прозорец изглед последен 64 късче, останалата част от моя компютър спецификационен е на моя профил. ВНИМАНИЕ! Аз вече опитах премахване на съществуващите водачи с шофьор метач и актуализиране на видео драйвери, това не е решен проблема. Може ли някой да ми помогне навън? Мога да ви дам дневника от BSoD ако някой може да ми каже как да го получава, (той няма да вземе прекалено дълго, колкото аз мога да го при поискване!) Благодарности, Дан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитали различен играч / кодек пакет?
Използвам K-Lite Пълно с Media Player Classic и тя играе всичките си 720p и 1080p файлове добре ..... Съмнявам се, ако това е водачът въпрос, като тази карта трябва да се оправи с всеки тип HD възпроизвеждане. Моята система: Начало Build
|