menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

BSoD, nejsou jisti, jak to opravit ....

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 07:02
Nový člen skupiny

Default BSoD, nejsou jisti, jak to opravit ....

Ahoj všichni,

Kdykoliv zkusím a přehrávání High Definition video na mém počítači (Windows Media Player a Youtube) se video bude mrazem, pak na obrazovce se bude prázdná (s audio pokračují v malých roztrhává) a nakonec jsem si BSoD. Nižší rozlišení práci naprosto dostačující pro nějakého důvodu ....

Pokud jsem opravdu rychle a zavřete program před tím, než zamkne počítač úplně, pak okna mi říká, že grafický ovladač přestal pracovat však zpět, ale jak je uvedeno níže, aktualizace ovladačů se nezdá být problém

Mám Sapphire 1GB HD4850x2 grafické karty pro systém Windows Vista Ultimate 64 bit, zbytek mého počítače spec je na mém profilu.

POZOR! Již jsem se pokusil odstraněním stávajících ovladačů pomocí ovladače Zametací a aktualizace video ovladačů, to není vyřešen problém.

Může někdo pomoci mne ven?

Můžu vám log z BSoD pokud někdo můžete mi říct, jak je získat, (to nebude trvat příliš dlouho, jak mohu dostat na požádání!)

Díky,

Dan.
Old 11. června 2009, 07:43
Dárce Skupina

Default BSoD, nejsou jisti, jak to opravit ....

Už jste vyzkoušeli jiný hráč / codec pack?

I use K-Lite Úplné s Media Player Classic a hraje všechny mé 720p a 1080p soubory pokuta ..... Pochybuji, pokud je to řidič otázka, jak je, že karta by měla být pokuta pro všechny typy HD přehrávání.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BSOD Nápověda xsonarx Operační systémy Windows 10 2. prosince 2008 08:34
Bsod carpious Obecné Hardware Chat 1 26. Září 2008 06:12
Bsod manojneo Operační systémy Windows 5 14. června 2008 13:46
BSOD ..... je blbec alex Operační systémy Windows 2 12. července 2007 07:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.