![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Ma kada JA probati i igrati High Definition videa na mom računalu (Windows Media Player i Youtube) video će se smrznuti, a zatim će ići prazan ekran (s audio nastavljajući u malim bursts) i ja na kraju dobijem BSoD. Donja rezolucijama sasvim fino raditi iz nekog razloga .... Ako sam se stvarno brzo i zatvorite program prije brave gore moj računalo u potpunosti, onda prozori kaže mi da je video vozač zaustavljen rad oporavila, ali, iako se spominje kako je u nastavku, ažuriranjem upravljačkih programa ne čini se da je pitanje Imam 1GB Sapphire HD4850x2 grafičkom karticom na prozoru Vista Ultimate 64 bita, ostatak moje računalo spec je na mom profilu. NAPOMENA! Već sam pokušao ukloniti postojeće drivere koristite čistač i ažuriranje upravljačkog programa za video drivera, to nije riješio problem. Može bilo tko pomoć mene vanjska strana? Ne mogu vam dati zapisnik sa BSoD ako mi netko može reći kako da nabavite ga, (to neće potrajati predugo kako ne mogu dobiti na zahtjev!) Hvala, Dan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao različit igrač / codec pack?
Koristim K-Lite Puna sa Media Player Classic i reproducira sve moje 720p i 1080p slika fine ..... Sumnjam, ako je vozač problem, kao da kartica mora biti u redu sa bilo koji tip HD reprodukcija. My System: Početna Build
|