פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

BSoD, לא בטוח כיצד לתקן ....

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 11 2009, 07:02
קבוצת חברות חדשות

Default BSoD, לא בטוח כיצד לתקן ....

שלום לכולם,

בכל פעם שאני מנסה לשחק High Definition קטעי וידאו על המחשב שלי (Windows Media Player ו Youtube) יהיה להקפיא את הווידאו, אז נלך על מסך ריק (עם השמע ממשיך קטנים bursts) ואני בסופו של דבר לקבל BSoD. רזולוציות נמוכות יותר לעבוד לחלוטין בסדר מסיבה כלשהי ....

אם אני ממש מהר לסגור את התוכנה לפני שהוא נועל לי את המחשב לחלוטין, חלונות אז את אומרת לי כי מנהל מסך הפסיק לפעול אך התאושש, אך כאמור בהמשך, מעדכנים את מנהלי ההתקן אינו נראה את הבעיה

יש לי את ספיר 1GB HD4850x2 כרטיס המסך על חלון Vista Ultimate 64 ביט, שאר spec של המחשב שלי הוא על הפרופיל שלי.

שים לב! אני כבר ניסו להסיר מנהלי התקנים באמצעות מנהל ההתקן הקיים מטאטא ולעדכון הווידאו נהגים, זה לא לפתור את הבעיה.

מישהו יכול לעזור לי?

אני יכול לתת לך את היומן של BSoD אם מישהו יכול להגיד לי איך להשיג את זה, (זה לא לוקח יותר מדי זמן שאני יכול לקבל את זה על פי דרישה!)

תודה,

דן.
Old יוני 11 2009, 07:43
קבוצת תורמים

Default BSoD, לא בטוח כיצד לתקן ....

האם ניסית אחר שחקן / codec Pack?

אני משתמש K-Lite המלאה עם Media Player Classic והוא משחק כל אזור 720p ו 1080p קבצים בסדר ..... אני בספק אם הוא נהג הבעיה, כמו כרטיס זה צריך להיות בסדר עם כל סוג של HD השמעה.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
BSOD עזרה xsonarx מערכות ההפעלה Windows 10 2nd דצמבר 2008 08:34
Bsod carpious כללי חומרה צ 'אט 1 26 ספטמבר 2008 06:12
Bsod manojneo מערכות ההפעלה Windows 5 14th יוני 2008 13:46
BSOD ..... להיות טפש אלכס מערכות ההפעלה Windows 2 12th יולי 2007 07:37
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.