mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

BSoD, nezināt, kā noteikt ....

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 11, 2009, 07:02
New Member Group

Hi everyone,

Kad es mēģinātu atskaņot augstas izšķirtspējas video uz sava datora (Windows Media Player un Youtube), video tiks iesaldēšanu, tad ekrāns aiziet tukša (ar audio turpinot mazo pārrāvumi), un es beidzot saņemt BSoD. Zemākas rezolūcijas darbs absolūti naudas sodu par kāda iemesla dēļ ....

Ja es esmu ļoti ātri un aizvērtu programmu, pirms tā slēdzenes manu datoru pilnībā, tad windows man saka, ka video draiveri ir pārtraucis darbu, taču atgūt, taču, kā minēts turpmāk, atjauninātu draiveri nav šķiet jautājums

Man ir Sapphire 1GB HD4850x2 grafikas karti Windows Vista Ultimate 64 bitu, ar mana datora spec pārējais ir manā profilā.

PIEZĪME! Es jau esmu mēģinājis novērst esošo vadītāju, izmantojot vadītāja slaucītājs un atjaunināšanu video draiveri, tas nav atrisinājis problēmu.

Can anyone help me out?

Es varu jums log no BSoD ja kāds varētu man pastāstīt, kā to iegūtu, (tas nebūs pārāk ilgi, kā es to var iegūt pēc pieprasījuma!)

Pateicība,

Dan.
Old Jūnijs 11, 2009, 07:43
Donors Group

Vai esat mēģinājuši dažādas atskaņotājs / codec pack?

I use K-Lite Full ar Media Player Classic un tai ir visas manas 720p un 1080p failu naudas ..... Es šaubos, vai tas ir vadītāja problēma, jo šīs kartes ir naudas sodu ar jebkura tipa HD atskaņošanu.

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.