![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi everyone,
Za każdym razem, gdy próbuję i odtwarzać filmy High Definition na moim komputerze (Windows Media Player i Youtube) film będzie zamrożenie, a następnie ekran będzie pusty (z audio kontynuacji w małych seriami) i ostatecznie uzyskać BSOD. Niższe rozdzielczości pracy absolutnie grzywny jakiegoś powodu .... Jeśli jestem naprawdę szybkie i zamknąć program przed mój komputer blokuje się całkowicie, a następnie Windows mówi mi, że sterownik wideo przestała działać, ale odzyskać, choć, jak wspomniano poniżej, aktualizacji sterowników nie wydaje się być kwestia Mam Sapphire 1GB HD4850x2 karty graficznej w oknie Vista Ultimate 64-bitowy, resztę mojego komputera spec jest na moim profilu. UWAGA! Mam już usuwanie istniejących sterowników za pomocą sterownika sweeper i aktualizowania sterowników wideo, to nie rozwiązało problemu. Can anyone help me out? Mogę dać ci dziennika z BSOD jeśli ktoś może mi powiedzieć, jak go uzyskać, (nie będzie on zbyt długo, jak mogę dostać to na żądanie!) Dzięki, Dan. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy próbowali innego gracza / kodek pack?
Używam K-Lite Full z Media Player Classic i odgrywa wszystkie moje 720p i 1080p plików dobrze ..... Wątpię, czy to kierowca problem, jako że karta powinna być dobrze z każdego typu HD odtwarzanie. My System: Start Build
|