![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Ori de câte ori am încerca şi înregistrări video de înaltă definiţie se joacă pe computer (Windows Media Player şi YouTube) video va congela, apoi ecranul va fi gol (cu audio exploziile continuă în întreprinderi mici) şi, eventual, I a lua un BSoD. Rezoluţii mai mici de lucru absolut bine pentru un motiv .... Dacă eu sunt foarte rapide si aproape de program înainte de a se blochează până computerul meu complet, apoi Windows mi-a spus că a driver video a oprit de lucru, dar recuperat, deşi după cum sa menţionat mai jos, actualizare driver-ele nu par a fi problema Am Sapphire 1GB HD4850x2 placă grafică de pe fereastra Vista Ultimate 64 bit, restul de computerul meu este spec. pe profilul meu. NOTA! Am încercat deja existente scoate driverele utilizând driverul măturătoare şi actualizarea drivere video, acest lucru nu a rezolvat problema. Poate cineva sa ma ajuti? Vă pot da jurnalul de la BSoD dacă cineva poate să-mi spui cum să-l obţină, (nu va dura prea mult timp ca nu pot sa-l aduc la cerere!) Mulţumesc, Dan. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aţi încercat o altă player / codec pack?
Eu folosesc K-Lite Full Media Player Classic, cu care acesta îl joacă şi toate mi 720p şi 1080p fişiere bine ..... Ma indoiesc ca daca acesta este un driver problemă, după cum carte care ar trebui să fie bine cu orice tip de redare HD. Sistemul meu: Home Build
|