menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

BSOD, nie sú istí, ako to opraviť ....

Reply

Thread Tools
Old 11. júna 2009, 07:02
Nový člen skupiny

Default BSOD, nie sú istí, ako to opraviť ....

Ahoj všetci,

Kedykoľvek zkusím a prehrávanie High Definition video na mojom počítači (Windows Media Player a Youtube) sa video bude mrazom, potom na obrazovke sa bude prázdna (s audio pokračujú v malých roztrhává) a nakoniec som si BSOD. Nižšia rozlíšenie prácu úplne dostačujúce pre nejakého dôvodu ....

Ak som naozaj rýchlo a zatvorte program pred tým, než zamkne počítač úplne, potom okna mi hovorí, že grafický ovládač prestal pracovať však späť, ale ako je uvedené nižšie, aktualizácia ovládačov sa nezdá byť problém

Mám Sapphire 1GB HD4850x2 grafické karty pre systém Windows Vista Ultimate 64 bit, zvyšok môjho počítača spec je na mojom profile.

POZOR! Už som sa pokúsil odstránením existujúcich ovládačov pomocou ovládača Zametacie a aktualizácie video ovládačov, to nie je vyriešený problém.

Môže niekto pomôcť mne ven?

Môžem vám log z BSOD ak niekto môžete mi povedať, ako ich získať, (to nebude trvať príliš dlho, ako môžem dostať na požiadanie!)

Vďaka,

Dan.
Old 11. júna 2009, 07:43
Darcu Skupina

Default BSOD, nie sú istí, ako to opraviť ....

Už ste vyskúšali iný hráč / codec pack?

I use K-Lite Úplné s Media Player Classic a hrá všetky moje 720p a 1080p súbory pokuta ..... Pochybuji, ak je to vodič otázka, ako je, že karta by mala byť pokuta pre všetky typy HD prehrávanie.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
BSOD Pomoc xsonarx Operačné systémy Windows 10 2. decembra 2008 08:34
BSOD carpious Všeobecné Hardware Chat 1 26. September 2008 06:12
BSOD manojneo Operačné systémy Windows 5 14. júna 2008 13:46
BSOD ..... je blbec alex Operačné systémy Windows 2 12. júla 2007 07:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.