![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, Ма када ЈА пробати и играти високе дефиниције видеа на мом рачунару (Уиндоус Медиа Плаыер и Ыоутубе) видео ће се замрзнути, а затим ће ићи празан екран (са аудио настављајући у малим бурстс) и ја на крају добијем БСоД. Доња резолуцијама сасвим фино да раде из неког разлога .... Ако сам се стварно брзо и затворите програм пре браве горе мој рачунар у потпуности, онда прозори каже ми да је видео возач заустављен рад опоравила, али, иако се помиње како је у наставку, ажурирањем управљачких програма не чини се да је питање Имам 1ГБ Саппхире ХД4850кс2 графичком картицом на прозору Виста Ултимате 64 бита, остатак моје рачунар спец је на мом профилу. НАПОМЕНА! Већ сам покушао да уклоните постојеће дривер користите чистач и ажурирање управљачког програма за видео драјвера, то није решио проблем. Може било ко помоћ мене вањска страна? Не могу вам дати записник са БСоД ако ми неко може рећи како да набавите га, (то неће потрајати предуго како не могу добити на захтев!) Хвала, Дан. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли покушао различит играч / Цодец Омот?
Користим К-Лите Пуна са Медиа Плаыер Цлассиц и репродукује све моје 720п и 1080п слика фине ..... Сумњам, ако је возач проблем, као да картица мора бити у реду са било који тип ХД репродукција. Мы Сыстем: Почетна Буилд
|