по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Bsod Веднъж, тогава няма!

Closed Thread

Нишка Инструменти
Old 11-ти Ноември 2007, 14:37
Новите държави Група

Здрасти на всички. в продължение на месеци са ми различни сини екрани, аз няма да се отстраняват всички тук, защото съм просто имаше достатъчно.

Другите intersting факт е това, което съм ще засяга; евентуално разрешаване на целия екран синьо ситуация.

Аз обувка ми лаптоп, тя достига до десктопа и regualar като часовник, на лаптопа сини екрани в рамките на пет минути (понякога веднага, понякога 5 минути в тях), винаги с един от около 5 съобщения за грешки.

Аз след това рестартирайте лаптоп, както и неговите чисто! в продължение на часове. то doesn't син екран отново. Синият екран happeneds когато havent бил на моя лаптоп за няколко часа.

Всякакви идеи, хора? Благодаря много.
Old 11-ти ноември, 2007, 14:40
Новите държави Група

хей ... неговите Напълно възможно tht някои водачи се изключи, след като е бил неактивен за известно време ... проверете лаптопи енергийни спестявания настройки ... Не казвам, това е гарантирано buts ценността си пробвам ....
Old 11-ти ноември, 2007, 14:51
Новите държави Група

isn't че нормалната за водачите да закрият? както казах, ако DONT да я използват за няколко часа тя сини екрани на работния плот. Как ще се опитам вашето решение?
Old 11-ти ноември, 2007, 15:08
Модератор Група

Дали всичко към днешна дата?

Опитайте се изпълняват това.

Щракнете върху бутона Старт Сега.

Secuna Софтуер Инспектор
* Открива несигурни версии на инсталираните приложения
* Потвърди, че всички Microsoft лепенки са приложени
* Подпомага ли в актуализирането на вашата система и приложения
* Обработва чрез вашия браузър. Не инсталация или изтегляне е необходимо.

В Secunia Софтуер Инспектор обхваща:
* Интернет браузъри
* Интернет браузър приставки
* Мигновени съобщения клиенти
* E-mail клиенти
* Media Players
* Операционни системи

Old 11-ти ноември, 2007, 15:19
Новите държави Група

Съставено, че всичко е наред! мислите му просто компютърът не "подгряване" достатъчно бързо или нещо подобно?
Old 11-ти ноември, 2007, 15:23
Модератор Група

Не мисля, че това е софтуер, свързани, ленти с инструменти са най-доброто което грешки. Арго бъде 100% сигурен обаче.

Или, че е злонамерен софтуер. Били ли сте се завтече всякакви шпионски / вирусът сканира? Ако е така кои от тях?

Old 11-ти ноември, 2007, 15:30
Новите държави Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Bostock73 View Post
isn't че нормалната за водачите да закрият? както казах, ако DONT да я използват за няколко часа тя сини екрани на работния плот. Как ще се опитам вашето решение?
Да, както вие казвате, че е нормално за водачи за закрие след захранване от лаптоп, но ми беше, че е възможно някои водачи са липса на време, за да стартирате първия тур, когато лаптопа ботуши ....

Все пак съм съгласен "злото фантазия" опитайте се да стартирате AVG за вируси или Ad-Aware за зловреден софтуер или рекламен въпроси, двамата могат да се намерят свободни в http://www.download.com или http://www.sourceforge.net . Надявам се това да помогне ...
Old 11-ти ноември, 2007, 16:02
Новите държави Група

Да, имаше Norton Internet Security 2007, когато проблемът startyed, едва наскоро взе го мисля, че това е проблем.

Имам няколко пукнати софтуер prgrammes. може да е проблемът?
Old 11-ти ноември, 2007, 16:05
Новите държави Група

му съвсем възможно thre проблем с програмите, но то зависи и къде ли ги,
Ако ure, че там от надежден източник и shuldnt притеснявайте да благодаря. като за nortan, аз никога не wuld Съветваме ви да го използвате отново, север на компанията създава вируси да пази себе си в buissness. Идеята е tht те създават вирус Остави го на пазара и след това Ви препоръчваме да чао актуализацията за защита на себе си ....

Все пак аз правя предлагаме да опитате програми Аз предложих-рано, има както от доверените сайтове ...

Джейми
Old 11-ти ноември, 2007, 16:09
Модератор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Bostock73 View Post
Имам няколко пукнати софтуер prgrammes. може да е проблемът?
Това е достатъчно, за да получа темата заключена. TCF не поддържа всякакви незаконни действия, в каквато и да е форма.

Ако искате помогнат прочете това и след правилното трупи.

Злонамерен софтуер премахване Guide - Моля, прочетете, преди да публикувате

Вие ще бъдете помолени да премахнете програмите напукани или ние няма да помогне.

Closed Thread

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc