![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички. в продължение на месеци са ми различни сини екрани, аз няма да се отстраняват всички тук, защото съм просто имаше достатъчно. Другите intersting факт е това, което съм ще засяга; евентуално разрешаване на целия екран синьо ситуация. Аз обувка ми лаптоп, тя достига до десктопа и regualar като часовник, на лаптопа сини екрани в рамките на пет минути (понякога веднага, понякога 5 минути в тях), винаги с един от около 5 съобщения за грешки. Аз след това рестартирайте лаптоп, както и неговите чисто! в продължение на часове. то doesn't син екран отново. Синият екран happeneds когато havent бил на моя лаптоп за няколко часа. Всякакви идеи, хора? Благодаря много. |
|
| |||
| |||
| хей ... неговите Напълно възможно tht някои водачи се изключи, след като е бил неактивен за известно време ... проверете лаптопи енергийни спестявания настройки ... Не казвам, това е гарантирано buts ценността си пробвам .... |
|
| |||
| |||
| isn't че нормалната за водачите да закрият? както казах, ако DONT да я използват за няколко часа тя сини екрани на работния плот. Как ще се опитам вашето решение? |
|
| |||
| |||
| Дали всичко към днешна дата? Опитайте се изпълняват това. Щракнете върху бутона Старт Сега. Secuna Софтуер Инспектор * Открива несигурни версии на инсталираните приложения * Потвърди, че всички Microsoft лепенки са приложени * Подпомага ли в актуализирането на вашата система и приложения * Обработва чрез вашия браузър. Не инсталация или изтегляне е необходимо. В Secunia Софтуер Инспектор обхваща: * Интернет браузъри * Интернет браузър приставки * Мигновени съобщения клиенти * E-mail клиенти * Media Players * Операционни системи |
|
| |||
| |||
| Съставено, че всичко е наред! мислите му просто компютърът не "подгряване" достатъчно бързо или нещо подобно? |
|
| |||
| |||
| Не мисля, че това е софтуер, свързани, ленти с инструменти са най-доброто което грешки. Арго бъде 100% сигурен обаче. Или, че е злонамерен софтуер. Били ли сте се завтече всякакви шпионски / вирусът сканира? Ако е така кои от тях? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Все пак съм съгласен "злото фантазия" опитайте се да стартирате AVG за вируси или Ad-Aware за зловреден софтуер или рекламен въпроси, двамата могат да се намерят свободни в http://www.download.com или http://www.sourceforge.net . Надявам се това да помогне ... |
|
| |||
| |||
| Да, имаше Norton Internet Security 2007, когато проблемът startyed, едва наскоро взе го мисля, че това е проблем. Имам няколко пукнати софтуер prgrammes. може да е проблемът? |
|
| |||
| |||
| му съвсем възможно thre проблем с програмите, но то зависи и къде ли ги, Ако ure, че там от надежден източник и shuldnt притеснявайте да благодаря. като за nortan, аз никога не wuld Съветваме ви да го използвате отново, север на компанията създава вируси да пази себе си в buissness. Идеята е tht те създават вирус Остави го на пазара и след това Ви препоръчваме да чао актуализацията за защита на себе си .... Все пак аз правя предлагаме да опитате програми Аз предложих-рано, има както от доверените сайтове ... Джейми |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако искате помогнат прочете това и след правилното трупи. Злонамерен софтуер премахване Guide - Моля, прочетете, преди да публикувате Вие ще бъдете помолени да премахнете програмите напукани или ние няма да помогне. |