menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Bsod Jednou Pak Gone!

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 11.listopadu 2007, 14:37
Nový člen skupiny

Default Bsod Jednou Pak Gone!

Ahoj všichni. V měsících jsem měl různé modré obrazovky, I'm nebude žádné řešení potíží právě tady, protože jsem prostě dost.

O další zajímavé skutečnosti, je to, co budu se dotýkají, případně vyřešit celou modrou obrazovku situace.

I spustit můj notebook, že dosáhne na plochu, a regualar jako hodinky, modré obrazovky notebooku během pěti minut (někdy hned, někdy 5 minut), vždy s jedním kolem 5 chybové zprávy.

I restartujte notebook a pokuty! hodiny. to doesnt modré obrazovce znovu. Modrá obrazovka happeneds když i havent byl na mém notebooku za pár hodin.

Jakékoliv myšlenky lidí? Díky moc.
Old 11.listopadu 2007, 14:40
Nový člen skupiny

hej ... jeho docela možné THT některé ovladače jsou vypínání po chvíli neaktivní pro ... zkontrolovat notebooky úspory energie nastavení ... Neříkám, že to je zaručená buts jeho smysl se o to pokusit ....
Old 11.listopadu 2007, 14:51
Nový člen skupiny

isnt že normální, že řidiči vypnout? Jak jsem řekl, pokud i dont používat za pár hodin to modré obrazovky na plochu. Jak to mám zkusit vaše řešení?
Old 11.listopadu 2007, 15:08
Moderátor skupiny

Je vše v aktuálním stavu?

Zkuste spustit to.

Klepněte na tlačítko Start Now.

Secuna Software Inspektore
* Detekuje nebezpecne verze aplikace nainstalované
* Ověří, že všechny společnosti Microsoft záplaty jsou uplatňovány
* Pomáhá vám v aktualizaci systému a aplikací
* Spustí prostřednictvím vašeho prohlížeče. Instalace nebo stažení je nutné.

V Secunia Software Inspektore zahrnuje:
* Internetové prohlížeče
* Internet browser plugins
* Instant messaging klienty
* E-mail klienty
* Mediální přehrávače
* Operační systémy

Old 11.listopadu 2007, 15:19
Nový člen skupiny

udělal to, že všechno je v pořádku! si myslíte, že právě jeho počítač není 'ohřívání' dostatečně rychlý, nebo tak něco?
Old 11.listopadu 2007, 15:23
Moderátor skupiny

No myslím, že je software ve spojení, jsou dobré toolbary na poskytování chyby. Převýšení je 100% jisti, ačkoli.

Nebo je to malware. Už jste běžel žádné spyware / virus testuje? Pokud ano jaké?

Old 11.listopadu 2007, 15:30
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Bostock73 View Post
isnt že normální, že řidiči vypnout? Jak jsem řekl, pokud i dont používat za pár hodin to modré obrazovky na plochu. Jak to mám zkusit vaše řešení?
Ano, jak říkáte, že je normální, aby řidiči, aby po vypnutí napájení z notebooku, ale moje místo bylo možné, že její některé ovladače nejsou na start první kolo, když je notebook boty ....

Nicméně souhlasím "zlé fantasy" zkusit spustit AVG pro viry nebo ad-aware o malware nebo adware otázky, jak lze najít zdarma na http://www.download.com nebo http://www.sourceforge.net . Hope this helps ...
Old 11.listopadu 2007, 16:02
Nový člen skupiny

Ano, jsem si Norton Internet Security 2007, kdy se problém startyed, teprve nedávno ho myslet si, že to byl problém.

Mám pár krakované software prgrammes. že by mohl být problém?
Old 11.listopadu 2007, 16:05
Nový člen skupiny

jeho docela možné, že thre problém s programy, ale záleží, kdy u nás od
Pokud Ure Určitě tam ze spolehlivého zdroje i shuldnt starosti daleko. jako u nortan, i wuld nikdy poradit jej použít znovu, Norton firma vytváří virům, aby se v buissness. tato myšlenka je THT vytvoří virus ji na trh a pak doporučujeme, abyste bye aktualizaci chránit sami ....

nicméně i to naznačuje, když se pokusíte programy i dříve navrhl, že obě z důvěryhodných míst ...

Jamie
Old 11.listopadu 2007, 16:09
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal Bostock73 View Post
Mám pár krakované software prgrammes. že by mohl být problém?
To je dost, abyste vlákno uzamčeno. TCF nepodporuje nezákonnou činností v jakékoli podobě.

Pokud budete chtít pomoct číst tento post a řádné záznamy.

Malware odebrání Guide - Přečtěte si prosím před odesláním

Budete vyzváni k odstranění krakované programy nebo nebudeme pomáhat.

Closed Thread

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
BSoD, nejsou jisti, jak to opravit .... woodworks Operační systémy Windows 1 11. června 2009 07:43
BSOD Nápověda xsonarx Operační systémy Windows 10 2. prosince 2008 08:34
Bsod carpious Obecné Hardware Chat 1 26. Září 2008 06:12
Bsod manojneo Operační systémy Windows 5 14. června 2008 13:46
BSOD ..... je blbec alex Operační systémy Windows 2 12. července 2007 07:37
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.