![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni. V měsících jsem měl různé modré obrazovky, I'm nebude žádné řešení potíží právě tady, protože jsem prostě dost. O další zajímavé skutečnosti, je to, co budu se dotýkají, případně vyřešit celou modrou obrazovku situace. I spustit můj notebook, že dosáhne na plochu, a regualar jako hodinky, modré obrazovky notebooku během pěti minut (někdy hned, někdy 5 minut), vždy s jedním kolem 5 chybové zprávy. I restartujte notebook a pokuty! hodiny. to doesnt modré obrazovce znovu. Modrá obrazovka happeneds když i havent byl na mém notebooku za pár hodin. Jakékoliv myšlenky lidí? Díky moc. |
|
| |||
| |||
| hej ... jeho docela možné THT některé ovladače jsou vypínání po chvíli neaktivní pro ... zkontrolovat notebooky úspory energie nastavení ... Neříkám, že to je zaručená buts jeho smysl se o to pokusit .... |
|
| |||
| |||
| isnt že normální, že řidiči vypnout? Jak jsem řekl, pokud i dont používat za pár hodin to modré obrazovky na plochu. Jak to mám zkusit vaše řešení? |
|
| |||
| |||
| Je vše v aktuálním stavu? Zkuste spustit to. Klepněte na tlačítko Start Now. Secuna Software Inspektore * Detekuje nebezpecne verze aplikace nainstalované * Ověří, že všechny společnosti Microsoft záplaty jsou uplatňovány * Pomáhá vám v aktualizaci systému a aplikací * Spustí prostřednictvím vašeho prohlížeče. Instalace nebo stažení je nutné. V Secunia Software Inspektore zahrnuje: * Internetové prohlížeče * Internet browser plugins * Instant messaging klienty * E-mail klienty * Mediální přehrávače * Operační systémy |
|
| |||
| |||
| udělal to, že všechno je v pořádku! si myslíte, že právě jeho počítač není 'ohřívání' dostatečně rychlý, nebo tak něco? |
|
| |||
| |||
| No myslím, že je software ve spojení, jsou dobré toolbary na poskytování chyby. Převýšení je 100% jisti, ačkoli. Nebo je to malware. Už jste běžel žádné spyware / virus testuje? Pokud ano jaké? |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nicméně souhlasím "zlé fantasy" zkusit spustit AVG pro viry nebo ad-aware o malware nebo adware otázky, jak lze najít zdarma na http://www.download.com nebo http://www.sourceforge.net . Hope this helps ... |
|
| |||
| |||
| Ano, jsem si Norton Internet Security 2007, kdy se problém startyed, teprve nedávno ho myslet si, že to byl problém. Mám pár krakované software prgrammes. že by mohl být problém? |
|
| |||
| |||
| jeho docela možné, že thre problém s programy, ale záleží, kdy u nás od Pokud Ure Určitě tam ze spolehlivého zdroje i shuldnt starosti daleko. jako u nortan, i wuld nikdy poradit jej použít znovu, Norton firma vytváří virům, aby se v buissness. tato myšlenka je THT vytvoří virus ji na trh a pak doporučujeme, abyste bye aktualizaci chránit sami .... nicméně i to naznačuje, když se pokusíte programy i dříve navrhl, že obě z důvěryhodných míst ... Jamie |
|
| |||
| |||
| To je dost, abyste vlákno uzamčeno. TCF nepodporuje nezákonnou činností v jakékoli podobě. Pokud budete chtít pomoct číst tento post a řádné záznamy. Malware odebrání Guide - Přečtěte si prosím před odesláním Budete vyzváni k odstranění krakované programy nebo nebudeme pomáhat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| BSoD, nejsou jisti, jak to opravit .... | woodworks | Operační systémy Windows | 1 | 11. června 2009 07:43 |
| BSOD Nápověda | xsonarx | Operační systémy Windows | 10 | 2. prosince 2008 08:34 |
| Bsod | carpious | Obecné Hardware Chat | 1 | 26. Září 2008 06:12 |
| Bsod | manojneo | Operační systémy Windows | 5 | 14. června 2008 13:46 |
| BSOD ..... je blbec | alex | Operační systémy Windows | 2 | 12. července 2007 07:37 |
| Thread Nástroje | |
| |