μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Μόλις Bsod, τότε Gone!

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 14:37
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μόλις Bsod, τότε Gone!

Γεια σε όλους. Εδώ και μήνες έχω διάφορες είχε μπλε οθόνες, είμαι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κανένα δικαίωμα εδώ γιατί απλά έχω βαρεθεί.

Το άλλο γεγονός είναι αυτό intersting Πάω να θίξω? Ενδεχομένως επίλυση μπλε οθόνη το σύνολο της κατάστασης.

I boot up my laptop, που φθάνει στην επιφάνεια εργασίας και, ως regualar ρολόι, το φορητό μπλε οθόνες μέσα σε πέντε λεπτά (κάποιες φορές αμέσως, μερικές φορές σε 5 λεπτά), πάντα με έναν περίπου 5 μηνύματα λάθους.

Στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του φορητού υπολογιστή, και το πρόστιμο! για ώρες. it doesn't μπλε οθόνη και πάλι. Η μπλε οθόνη όταν happeneds i havent ήταν για φορητό υπολογιστή μου για μερικές ώρες.

Κάθε ιδέες τους ανθρώπους; Ευχαριστώ πολύ.
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 14:40
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου ... το πολύ δυνατό tht ορισμένων οδηγών είναι το κλείσιμο του μετά την ανενεργή για λίγο ... να ελέγξετε τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας laptops ... δεν λέω αυτό είναι εγγυημένη buts την αξία δοκιμάστε ....
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 14:51
Νέο Μέλος Ομάδα

isn't ότι η κανονική για τους οδηγούς να κλείσει; όπως είπα, αν i dont το χρησιμοποιούν για μια-δυο ώρες, μπλε οθόνες σε επιφάνεια εργασίας. πώς θα προσπαθώ ψήφισμά σας;
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 15:08
Συντονιστής Ομάδας

Είναι τα πάντα μέχρι την ημερομηνία;

Δοκιμάστε να προβάλετε αυτό.

Κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε τώρα.

Secuna Software Inspector
* Ανιχνεύει ανασφαλείς εκδόσεις των εγκατεστημένων εφαρμογών
* Επαληθεύει ότι όλα τα στοιχεία του Microsoft εμβαλώματα έχουν εφαρμοστεί
* Βοηθά στην ενημέρωση σας σας σύστημα και τις εφαρμογές
* Τρέχει με τον browser σας. Δεν κάνετε λήψη ή εγκατάσταση που απαιτείται.

Η Secunia Software Inspector καλύπτει:
* Internet browsers
* Internet browser plugins
* Άμεσα μηνύματα πελατών
* Ηλεκτρονική πελατών
* Media παίκτες
* Λειτουργικά συστήματα

Old 11 Νοεμβρίου 2007, 15:19
Νέο Μέλος Ομάδα

κάνει αυτό, όλα είναι καλά! τη γνώμη σας μόνο στον υπολογιστή που δεν "προθέρμανση" αρκετά γρήγορα ή κάτι άλλο;
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 15:23
Συντονιστής Ομάδας

Δεν νομίζω ότι είναι το λογισμικό που συνδέονται, οι γραμμές εργαλείων είναι καλή στο να δίνει λάθη. Επίκλισης είναι 100% σίγουρος όμως.

Ή είναι malware. Έχετε έτρεξε κάθε spyware / ιός σαρώνει; Αν ναι ποια;

Old 11 Νοεμβρίου 2007, 15:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bostock73 View Post
isn't ότι η κανονική για τους οδηγούς να κλείσει; όπως είπα, αν i dont το χρησιμοποιούν για μια-δυο ώρες, μπλε οθόνες σε επιφάνεια εργασίας. πώς θα προσπαθώ ψήφισμά σας;
Ναι, όπως σας έλεγα ότι είναι φυσιολογικό για τους οδηγούς να κλείσει μετά την τροφοδότηση με ενέργεια από το laptop, ωστόσο το θέμα μου ήταν ότι το δυνατόν ορισμένοι οδηγοί αδυνατούν να ξεκινήσει πρώτη φορά όταν το laptop μπότες ....

Ωστόσο συμφωνώ "κακό φαντασίας" προσπαθήστε να τρέξετε AVG για ιούς ή Ad-Aware για malware ή adware θέματα, και οι δύο μπορούν να βρεθούν σε ελεύθερη http://www.download.com ή http://www.sourceforge.net . ελπίδα αυτό βοηθά ...
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 16:02
Νέο Μέλος Ομάδα

ναι είχα το Norton Internet Security 2007, όταν το πρόβλημα startyed, μόλις πρόσφατα το έβγαλες σκέψη ότι αυτό ήταν το πρόβλημα.

έχω ένα ζευγάρι των πυρολυμένου λογισμικού prgrammes. ότι θα μπορούσε να είναι το θέμα;
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 16:05
Νέο Μέλος Ομάδα

την αρκετά δυνατή thre ότι ένα θέμα με τα προγράμματα, αλλά αυτό εξαρτάται από όπου πήρε και από αυτούς,
Αν Ure βέβαιος ότι από αξιόπιστη πηγή shuldnt i ανησυχείτε για πολύ. όπως για nortan, i wuld ποτέ δεν σας συμβουλεύσει να χρησιμοποιήσετε ξανά, norton της εταιρείας δημιουργεί ιούς να τηρούν τους buissness. tht ιδέα είναι η δημιουργία ενός ιού που θα τον διαθέτει στην αγορά και στη συνέχεια να σας ενθαρρύνουν να αντίο την ενημέρωση για την προστασία σας ....

Πάντως εγώ προτείνω να δοκιμάσετε τα προγράμματα i πρότεινε νωρίτερα, υπάρχουν και οι δύο προέρχονται από αξιόπιστες τοποθεσίες ...

Jamie
Old 11 Νοεμβρίου 2007, 16:09
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bostock73 View Post
έχω ένα ζευγάρι των πυρολυμένου λογισμικού prgrammes. ότι θα μπορούσε να είναι το θέμα;
Αυτό είναι αρκετό για να κλειδωθεί το νήμα. TCF δεν υποστηρίζει κάθε άλλης παράνομης δραστηριότητας, σε οποιαδήποτε μορφή.

Αν θέλετε να διαβάσετε αυτή την βοήθεια και μετά την ορθή κορμών.

Malware Διαγραφή Οδηγός - Παρακαλώ Διαβάστε Πριν από την απόσπαση

Θα σας ζητηθεί να καταργήσετε τα ραγισμένα προγράμματα ή δεν θα βοηθήσει.

Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
BSoD, δεν βέβαιος πώς μπορεί να διορθωθεί .... woodworks Λειτουργικά συστήματα Windows 1 11 Ιουν 2009 07:43
BSOD Βοήθεια xsonarx Λειτουργικά συστήματα Windows 10 2η Δεκ. 2008 08:34
Bsod carpious Γενική Συζήτηση Hardware 1 26η Σεπ 2008 06:12
Bsod manojneo Λειτουργικά συστήματα Windows 5 14 Ιουν 2008 13:46
BSOD ..... είναι χλοοτάπητας alex Λειτουργικά συστήματα Windows 2 12 Ιουλ 2007 07:37
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.