manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Bsod Jednom, zatim otišao!

Closed Thread

Thread Tools
Old 11. studenog 2007, 14:37
Novi član grupe

Default Bsod Jednom, zatim otišao!

Zdravo svima. mjesecima sam obavio razne plave ekrane, Im 'ne idući u otkloniti svako pravo ovdje, jer sam jednostavno imao dovoljno.

Drugi intersting činjenica što idem na dodir na; eventualno rješavanje cijelog plavi ekran situaciju.

JA čizma gore moj laptop, ona dostiže radnu površinu, a kao regualar planu je laptop plave ekrane u roku od pet minuta (ponekad odmah, a ponekad u 5 minuta), uvijek s jednim od oko 5 poruka o pogrešci.

I ponovo pokrenite laptopa, a njegova fina! satima. ona se plavi ekran opet. Plavi ekran happeneds luka kad sam bila na moj laptop za par sati.

Bilo koje ideje ljudi? Thanks a lot.
Old 11. studenog 2007, 14:40
Novi član grupe

hej ... njegove sasvim moguće tht određeni driveri su isključuje nakon što su neko vrijeme neaktivan ... provjerite vaše postavke uštede energije laptop ... ne govoreći: ovo je zajamčena njegova buts vrijedi probati ....
Old 11. studenog 2007, 14:51
Novi član grupe

nije da je normalna za drivere za zatvaranje? kao što sam rekao, ako ja dont koristiti ga za par sati ga plave ekrane na radnoj površini. kako bih probati Vašu rezolucija?
Old 11. studenog 2007, 15:08
Moderator / ica grupe

Je sve do danas?

Pokušajte sa ovim.

Kliknite na Početak gumb odmah.

Secuna Software inspektor
* Otkriva nesigurnu verzije aplikacija instaliranih
* Provjerava sve Microsoftove zakrpe koje se primjenjuju
* Pomaže vam pri ažuriranju vašeg sustava i aplikacija
* Prometuje preko vašeg preglednika. Bez instalacija ili preuzimanje je potrebno.

The Secunia Software inspektor pokriva:
* Internet preglednici
* Internet browser plugins
* Instant Messaging klijenata
* E-mail klijenti
* Media player
* Operacijski sustavi

Old 11. studenog 2007, 15:19
Novi član grupe

da je učinio, sve je u redu! ti misliš samo njegova računala ne 'zagrijavanje' dovoljno brzo ili nešto?
Old 11. studenog 2007, 15:23
Moderator / ica grupe

Ne mislim da je softver u svezi, toolbar je dobar u davanju pogreške. Licemjerje biti 100% siguran ipak.

Ili je također štetni sadržaj. Da li si išla bilo koji spyware / virus skenira? Ako je tako što sam sebe?

Old 11. studenog 2007, 15:30
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by Bostock73 View Post
nije da je normalna za drivere za zatvaranje? kao što sam rekao, ako ja dont koristiti ga za par sati ga plave ekrane na radnoj površini. kako bih probati Vašu rezolucija?
Da, kao što kažu da je normalno da za vozače shutdown nakon napajanje od laptopa, međutim moj point je bio da se eventualno neki driveri nisu započeli su prvi put kad je okrugli laptopa čizme ....

no slažem se "zlo fantasy" probati trčanje AVG za viruse ili Ad-Aware za štetne sadržaje ili adware pitanja, kako se mogu naći besplatno na http://www.download.com ili http://www.sourceforge.net . nada ovo pomaže ...
Old 11. studenog 2007, 16:02
Novi član grupe

Da sam imati Norton Internet Security 2007, kada je problem startyed, tek nedavno je uze off misleći da je to problem.

JA dont imati par prgrammes napuknut softver. da bi mogao biti problem?
Old 11. studenog 2007, 16:05
Novi član grupe

sasvim je moguće da je njen problem s tri programa ali to ovisi u kojoj je dobio od njih,
Ako postoji siguran ure iz pouzdanog izvora i shuldnt brini previše. kao i za nortan, ja nikada wuld savjetujemo vam da koristite ga opet, sjever je tvrtka stvara virusa kako bi se u buissness. Ideja je tht oni stvorili virus staviti na tržište i tada Vam savjetujemo da bye ažuriranje kako bi zaštitili sebe ....

Ipak JA dont predlažemo da pokušate programa i predložene ranije, postoji obje iz pouzdanih web stranice ...

Jamie
Old 11. studenog 2007, 16:09
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by Bostock73 View Post
JA dont imati par prgrammes napuknut softver. da bi mogao biti problem?
To je dovoljno da dobijete thread zaključan. TCF ne podržava bilo koje nezakonite aktivnosti u bilo kojem obliku.

Ako želite pomoći pročitajte ovaj post i odgovarajuće trupce.

Vodič za uklanjanje zlonamjernih programa - pročitajte prije objavljivanja

Bit ćete pitani za uklanjanje programa ili napuknut mi neće pomoći.

Closed Thread

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
BSoD, ne znam kako to popraviti .... woodworks Windows Operating Systems 1 11. lipnja 2009 07:43
Pomoć BSOD xsonarx Windows Operating Systems 10 2. prosinac 2008 08:34
Bsod carpious General Hardware Chat 1 26. Ruj 2008 06:12
Bsod manojneo Windows Operating Systems 5 14. lipnja 2008 13:46
BSOD ..... kao busen alex Windows Operating Systems 2 12. srpnja 2007 07:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.