kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

BSOD Egyszer Akkor Gone!

Closed Thread

Téma eszközök
Old November 11, 2007, 14:37
Új tag Csoport

Default BSOD Egyszer Akkor Gone!

Hello mindenki. Már hónapok többször a kék képernyő, nem fogok elhárításához minden itt mert egyszerűen elég volt.

A másik Intersting tény, hogy mit fogok érint, esetleg megoldása az egész kék képernyő helyzetet.

I boot up my laptop, eléri az asztalon, és regualar mint óramû a laptop kék képernyő öt percen belül (néha rögtön, néha 5 perc), és mindig az egyik mintegy 5 hibaüzenetet.

Aztán újra a laptop, és finom! az óra. ez nem kék képernyő újra. A kék képernyő happeneds mikor havent volt az én laptop pár óra alatt.

Any ideas emberek? Köszönöm szépen.
Old November 11, 2007, 14:40
Új tag Csoport

Hé ... az elég lehet THT egyes járművezetők leállítása után inaktív egy ideig ... ellenőrizze a laptopok energiamegtakarítások beállítások ... nem mond ez garantált buts hogy megér egy próbát ....
Old November 11, 2007, 14:51
Új tag Csoport

isnt hogy normális, a vezetők, hogy állítsa le? Mint mondtam, ha én dont használ ez részére egy pár órát, hogy a kék képernyő az asztalon. hogyan próbálom meg a felbontást?
Old November 11, 2007, 15:08
Moderátor Csoport

Minden naprakészek?

Futtassa ezt.

Kattintson a Start Now gombra.

Secuna Software Inspector
* Észlelés insecure verziójú alkalmazások telepítése
* Ellenőrzi, hogy a Microsoft javítások alkalmazása
* Segíti Önt frissítését a rendszer és az alkalmazások
* Fut át a böngészőben. Nincs telepítés vagy letöltés nem szükséges.

A Secunia Software Inspector kiterjed:
* Internet böngészők
* Internet böngésző plugins
* Azonnali üzenetküldő kliensek
* E-mail kliensek
* Médialejátszók
* Operációs rendszerek

Old November 11, 2007, 15:19
Új tag Csoport

tenni, hogy minden rendben van! gondolod, hogy csak a számítógép nem "bemelegíteni" elég gyors, vagy valami?
Old November 11, 2007, 15:23
Moderátor Csoport

Nem azt hiszem, az a szoftver, a kapcsolódó, eszköztárak jó, hogy a hibákat. Cant 100% biztos volt.

Vagy van malware. Van futott a spyware / víruskeresés? Ha igen, melyek ezek?

Old November 11, 2007, 15:30
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by Bostock73 View Post
isnt hogy normális, a vezetők, hogy állítsa le? Mint mondtam, ha én dont használ ez részére egy pár órát, hogy a kék képernyő az asztalon. hogyan próbálom meg a felbontást?
igen, ahogy mondod, hogy normális, a járművezetők a leállítás után Powering le a laptop, de én pont az volt, hogy a lehető egyes meghajtók nem start első alkalom, kerek, ha a laptop csizma ....

Ugyanakkor egyetértek "gonosz fantasy" futtassa AVG vírusok vagy Ad-Aware a malware vagy adware kérdéseket egyaránt megtalálható ingyen http://www.download.com vagy http://www.sourceforge.net . remélem ez segít ...
Old November 11, 2007, 16:02
Új tag Csoport

Igen én a Norton Internet Security 2007, amikor a probléma startyed csak nemrég vette le abban a hiszemben, hogy ez volt a probléma.

Van egy pár krakkolt szoftver prgrammes. Lehetséges, hogy az a kérdés?
Old November 11, 2007, 16:05
Új tag Csoport

lehetséges, hogy a meglehetősen thre olyan kérdés, a programok, hanem attól függ, hol van és azokat,
Ha ure biztos van egy megbízható forrásból i shuldnt aggódj, hogy sokat. mint nortan, i wuld sem tanácsoljuk, hogy használja fel újra, a Norton cég teremt vírusok tartani magukat buissness. Az elképzelés az, THT azok egy vírus tette a piacon, és akkor arra kérjük Önt, hogy a frissítés bye védeni magát ....

Azt azonban nem javasoljuk, hogy próbálja ki a programot Én korábban azt javasolta, hogy mind a megbízható helyek ...

Jamie
Old November 11, 2007, 16:09
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by Bostock73 View Post
Van egy pár krakkolt szoftver prgrammes. Lehetséges, hogy az a kérdés?
Ez elég, hogy a téma lezárva. TCF nem támogatja az illegális tevékenység, bármilyen formában.

Ha azt szeretné, olvassa el ezt a segítséget és a megfelelő rönköket.

Malware Removal Guide - Kérem, olvassa üzenet elküldése előtt

Meg fogják kérni, hogy távolítsa el a programot, vagy repedt nem fogunk segíteni.

Closed Thread

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
BSOD, nem biztos abban, hogyan kell rögzíteni .... woodworks A Windows operációs rendszerek 1 11. június 2009 07:43
BSOD Segítség xsonarx A Windows operációs rendszerek 10 2. december 2008 08:34
BSOD carpious Általános fémáru Chat 1 26. Szeptember 2008 06:12
BSOD manojneo A Windows operációs rendszerek 5 14. június 2008 13:46
BSOD ..... egy pasi alex A Windows operációs rendszerek 2 12. július 2007 07:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.