![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello mindenki. Már hónapok többször a kék képernyő, nem fogok elhárításához minden itt mert egyszerűen elég volt. A másik Intersting tény, hogy mit fogok érint, esetleg megoldása az egész kék képernyő helyzetet. I boot up my laptop, eléri az asztalon, és regualar mint óramû a laptop kék képernyő öt percen belül (néha rögtön, néha 5 perc), és mindig az egyik mintegy 5 hibaüzenetet. Aztán újra a laptop, és finom! az óra. ez nem kék képernyő újra. A kék képernyő happeneds mikor havent volt az én laptop pár óra alatt. Any ideas emberek? Köszönöm szépen. |
|
| |||
| |||
| Hé ... az elég lehet THT egyes járművezetők leállítása után inaktív egy ideig ... ellenőrizze a laptopok energiamegtakarítások beállítások ... nem mond ez garantált buts hogy megér egy próbát .... |
|
| |||
| |||
| isnt hogy normális, a vezetők, hogy állítsa le? Mint mondtam, ha én dont használ ez részére egy pár órát, hogy a kék képernyő az asztalon. hogyan próbálom meg a felbontást? |
|
| |||
| |||
| Minden naprakészek? Futtassa ezt. Kattintson a Start Now gombra. Secuna Software Inspector * Észlelés insecure verziójú alkalmazások telepítése * Ellenőrzi, hogy a Microsoft javítások alkalmazása * Segíti Önt frissítését a rendszer és az alkalmazások * Fut át a böngészőben. Nincs telepítés vagy letöltés nem szükséges. A Secunia Software Inspector kiterjed: * Internet böngészők * Internet böngésző plugins * Azonnali üzenetküldő kliensek * E-mail kliensek * Médialejátszók * Operációs rendszerek |
|
| |||
| |||
| tenni, hogy minden rendben van! gondolod, hogy csak a számítógép nem "bemelegíteni" elég gyors, vagy valami? |
|
| |||
| |||
| Nem azt hiszem, az a szoftver, a kapcsolódó, eszköztárak jó, hogy a hibákat. Cant 100% biztos volt. Vagy van malware. Van futott a spyware / víruskeresés? Ha igen, melyek ezek? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ugyanakkor egyetértek "gonosz fantasy" futtassa AVG vírusok vagy Ad-Aware a malware vagy adware kérdéseket egyaránt megtalálható ingyen http://www.download.com vagy http://www.sourceforge.net . remélem ez segít ... |
|
| |||
| |||
| Igen én a Norton Internet Security 2007, amikor a probléma startyed csak nemrég vette le abban a hiszemben, hogy ez volt a probléma. Van egy pár krakkolt szoftver prgrammes. Lehetséges, hogy az a kérdés? |
|
| |||
| |||
| lehetséges, hogy a meglehetősen thre olyan kérdés, a programok, hanem attól függ, hol van és azokat, Ha ure biztos van egy megbízható forrásból i shuldnt aggódj, hogy sokat. mint nortan, i wuld sem tanácsoljuk, hogy használja fel újra, a Norton cég teremt vírusok tartani magukat buissness. Az elképzelés az, THT azok egy vírus tette a piacon, és akkor arra kérjük Önt, hogy a frissítés bye védeni magát .... Azt azonban nem javasoljuk, hogy próbálja ki a programot Én korábban azt javasolta, hogy mind a megbízható helyek ... Jamie |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha azt szeretné, olvassa el ezt a segítséget és a megfelelő rönköket. Malware Removal Guide - Kérem, olvassa üzenet elküldése előtt Meg fogják kérni, hogy távolítsa el a programot, vagy repedt nem fogunk segíteni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| BSOD, nem biztos abban, hogyan kell rögzíteni .... | woodworks | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. június 2009 07:43 |
| BSOD Segítség | xsonarx | A Windows operációs rendszerek | 10 | 2. december 2008 08:34 |
| BSOD | carpious | Általános fémáru Chat | 1 | 26. Szeptember 2008 06:12 |
| BSOD | manojneo | A Windows operációs rendszerek | 5 | 14. június 2008 13:46 |
| BSOD ..... egy pasi | alex | A Windows operációs rendszerek | 2 | 12. július 2007 07:37 |
| Téma eszközök | |
| |