![]() |
|
| |||
| |||
| היי לכולם. במשך חודשים אני כבר היו כחולות המסכים השונים, אני לא מתכוון לפתור בכל פה כי אני פשוט כבר היה מספיק. השני הוא העובדה intersting מה אני הולך לגעת ב; ואולי לפתור את כל מסך כחול המצב. אני לאתחל את המחשב הנישא שלי, הוא יגיע על שולחן העבודה, regualar כמו clockwork, את מסך המחשב הנישא כחול בתוך חמש דקות (לפעמים מיד, לפעמים 5 דקות), תמיד עם אחד של כ 5 הודעות שגיאה. אז להפעיל מחדש את המחשב הנישא, ואת בסדר! במשך שעות. doesn't מסך כחול זה שוב. מסך כחול happeneds כשאני havent הנייד שלי היה במשך כמה שעות. יש לך רעיונות אנשים? תודה רבה. |
|
| |||
| |||
| היי ... די האפשר את tht מסוימים מנהלי ההתקנים לאחר כיבוי לא פעיל במשך זמן ... לבדוק את המחשבים הניידים חיסכון באנרגיה הגדרות ... לא אומר את זה מובטחת buts שלה שווה לנסות .... |
|
| |||
| |||
| isn't כי בדרך כלל את מנהלי ההתקן עבור לכבות? כמו שאמרתי, אם אני dont להשתמש בו במשך כמה שעות מסך כחול אותו לעבר שולחן העבודה. איך שאני מנסה את הפתרון? |
|
| |||
| |||
| הכל מעודכן? נסה להפעיל את זה. כעת לחץ על כפתור התחל. המפקח Secuna תוכנה * מאתר בטוח גירסאות של יישומים מותקנים * מיקרוסופט בודקת את כל התיקונים חלים * מסייע לך אפשרות לעדכן את המערכת ויישומים * מפעיל דרך הדפדפן. אין להוריד או התקנה נדרשת. המפקח על Secunia תוכנה כוללת: * שימוש בדפדפן אינטרנט * דפדפן האינטרנט plugins * מסרים לקוחות * דואר אלקטרוני ללקוחות * נגני מדיה * מערכות הפעלה |
|
| |||
| |||
| לעשות את זה, הכל בסדר! אתה חושב רק על המחשב שלו לא 'התחממות למעלה' מספיק מהר או משהו? |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שזה קשור התוכנה, סרגלי כלים טובים ב מתן שגיאות. צביעות להיות 100% בטוח למרות. או שזה תוכנה זדונית. האם אתה רץ כל תוכנות ריגול / וירוס סורק? אם כן אילו? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
עם זאת, אני מסכים "הרע פנטזיה" נסה להפעיל ממוצע של וירוסים או מודעה מודע ל-Adware תוכנה זדונית או בעיות, הן ללא תשלום, ניתן למצוא בכתובת http://www.download.com או http://www.sourceforge.net . מקווה שזה עוזר ... |
|
| |||
| |||
| כן עשיתי יש Norton Internet Security 2007 כאשר הבעיה startyed, רק לאחרונה לקח אותה חושב שזה הבעיה. יש לי כמה תוכנות prgrammes מפוצץ. זה יכול להיות הבעיה? |
|
| |||
| |||
| בהחלט ייתכן כי את thre בעיה עם תוכניות אבל תלוי היכן U ירדו מהם, אם ure בטוח שיש מתוך מקור אמין אל תדאג אני shuldnt הרבה. באשר nortan, wuld אני אף פעם לא מציעים לך להשתמש בו שוב, Norton של החברה יוצרת וירוסים כדי לשמור על עצמם buissness. הרעיון הוא ליצור tht וירוס הם שמו את זה על השוק ואז ממליצים לך ביי את העדכון על מנת להגן על עצמך .... עם זאת אני מציע לך לנסות לעשות את התוכניות אני הצעתי קודם לכן, שם הן מפני אתרים מהימנים ... Jamie |
|
| |||
| |||
| זה מספיק כדי לקבל את פתיל נעול. TCF אינו תומך בכל פעילות בלתי חוקית בכל צורה שהיא. אם אתה רוצה לעזור לקרוא את זה ולהפקיד את יומני ראוי. Malware Removal Guide - אנא קרא לפני הפרסום תתבקש להסיר את התוכניות או סדוק אנחנו לא יסייע. |