![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. mėnesių Turėjau įvairių mėlyname ekrane, I'm not going išspręsti bet čia, nes aš tiesiog neturėjo pakankamai. Kitas intersting faktas yra tai, ką aš norėčiau paliesti, galbūt išspręsti visas mėlynas ekranas situacija. I boot up my laptop, jis pasiekia darbastalio ir regualar kaip laikrodžio mechanizmas, nešiojamas mėlyname ekrane per penkias minutes (kartais iš karto, kartais 5 minutes), visada su vienu iš maždaug 5 klaidą. Aš paleiskite nešiojamas, ir bauda! valandas. tai doesnt mėlynas ekranas vėl. Mėlynas ekranas happeneds kai i havent buvo mano nešiojamas kompiuteris už poros valandų. Any ideas žmonių? Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| Ei ... jos visai įmanoma THT kai vairuotojai išsijungia po neaktyvūs ... o patikrinti savo nešiojamuosius kompiuterius energijos taupymo parametrus ... nesakau, tai garantuoja Neprieštarauja jo verta pabandyti .... |
|
| |||
| |||
| forget kad normalus vairuotojai uždaryti? kaip sakiau, jei i dont ją naudoti poros valandų jis mėlynas ekranus ne Desktop. Kaip aš išbandyti savo rezoliucija? |
|
| |||
| |||
| Yra viskas, ko iki šiol? Pabandykite paleisti šį. Spauskite mygtuką "Pradėti". Secuna Software Inspector * Aptinka nesaugus redakcijos paraiškas įrengtas * Tikrina, kad visi "Microsoft" lopai būtų taikomos * Padeda jums atnaujinti savo sistemą ir programas * Eina per naršyklę. Nr įrenginys arba atsisiųsti nereikia. Secunia Software Inspector apima: * Interneto naršyklės * Interneto naršyklės įskiepiai * Momentiniai prane ¹ klientams * El klientams * Media grotuvai * Operacinės sistemos |
|
| |||
| |||
| Priimta, kad viskas yra gerai! manote, kad jos tiesiog kompiuteryje nėra "apšilimo" pakankamai greitai ar kažką? |
|
| |||
| |||
| Ne manau, kad ji yra susijusi programinė įranga, įrankių gerai duoti klaidas. Cant būti 100% tikras, though. Ar tai kenkėjiška programa. Ar jūs paleidote jokių spyware / virus skenuoja? Jei taip, tai kokių? |
|
| |||
| |||
| Citata:
Tačiau aš sutinku "blogio fantazija" pabandykite paleisti AVG virusų arba Ad-Aware kenkėjiškų programų arba adware klausimus, tiek galima rasti nemokamai http://www.download.com arba http://www.sourceforge.net . Hope this helps ... |
|
| |||
| |||
| Taip, aš tikrai turėjo 2.007 Norton Internet Security, kai problema startyed, tik neseniai ją prie minties, kad tai buvo problema. aš turiu iš krekingo įranga prgrammes pora. kad galėtų būti problema? |
|
| |||
| |||
| jo visai įmanoma, kad thre su programos tema, tačiau tai priklauso kur ir gavo juos iš Jei laiką tikrai yra iš patikimo šaltinio ir shuldnt nerimauti, kad daug. kaip nortan, aš wuld niekada patarti naudoti dar kartą, Norton kompanija kuria virusus, kad būtų išlaikyti save buissness. Idėja THT jie sukuria virusas įdėti jį į rinką ir tuomet rekomenduojame bye naujinimą, kad būtų apsaugoti save .... Tačiau aš pasiūlyti Jums išbandyti programų Aš siūliau anksčiau, yra tiek iš patikimų svetainių ... Jamie |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei norite padėti perskaityti ir po tinkamai rąstų. Kenkėjiškų programų šalinimo vadovas - Please read before komandiravimas Jūsų bus paprašyta pašalinti krekingo programos ar mes negalime padėti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| BSOD, nežinote, kaip nustatyti .... | medžio | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 11, 2009 07:43 |
| BSOD Pagalba | xsonarx | Windows "operacinės sistemos | 10 | 2 gruodis 2008 08:34 |
| BSOD | carpious | General Hardware Chat | 1 | 26 rugsėjis 2008 06:12 |
| BSOD | manojneo | Windows "operacinės sistemos | 5 | Birželis 14, 2008 13:46 |
| BSOD ..... buvo velėnuoti | Alex | Windows "operacinės sistemos | 2 | 12 liepa 2007 07:37 |
| Temos įrankiai | |
| |