mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Bsod Reiz Tad Gone!

Closed Thread

Thread Tools
Old Novembris 11, 2007, 14:37
New Member Group

Default Bsod Reiz Tad Gone!

Hey everyone. Par mēnešiem man bija dažādi zils screens, es netaisos traucējummeklēšanu nekādu tiesību šeit, jo man vienkārši bija pietiekami.

Citi intersting fakts ir tas, kas es esmu, kas skar, iespējams atrisināt visai zilo ekrānu situāciju.

Es boot up my laptop, tā sasniedz desktop un regualar kā pulksteņa mehānisms, klēpjdators zilo ekrānu piecu minūšu laikā (dažreiz uzreiz, dažreiz 5 minūtēm), vienmēr ar vienu ap 5 kļūdas ziņojumus.

Es pēc tam restartējiet laptop, un tās naudas! stundām. it doesn't zilo ekrānu. Blue screen happeneds kad es havent ir par manu klēpjdatoru pāris stundām.

Any ideas cilvēkiem? Thanks a lot.
Old Novembris 11, 2007, 14:40
New Member Group

hey ... tā pilnīgi iespējams, THT dažiem vadītājiem ir slēgtu pēc tam, kad ir neaktīvi, kamēr ..., pārbaudiet savu klēpjdatoru enerģijas taupīšanas iestatījumi ... nesaku tas tiek garantēta Buts tā vērts mēģināt ....
Old Novembris 11, 2007, 14:51
New Member Group

isn't ka normāls vadītājiem jāslēdz? kā jau teicu, ja i dont izmantot to pāris stundām to zilo ekrānu uz darbvirsmas. Kā es cenšos savu izšķirtspēju?
Old Novembris 11, 2007, 15:08
Moderator Group

Vai viss līdz šim?

Sāciet to.

Noklikšķiniet uz Start Now button.

Secuna Software Inspector
* Atklāj nedrošs versiju programmas instal
* Pārliecinās, ka visi Microsoft ielāpi ir piemēroti
* Piespēles jums atjaunināt jūsu sistēmas un lietojumu
* Vada, izmantojot jūsu pārlūkprogrammu. Nē iekārtas vai lejupielāde nav nepieciešama.

Secunia Software Inspector attiecas uz:
* Internet pārlūkprogrammas
* Interneta pārlūka plugins
* Instant Messaging klientu
* E-pasta klientiem
* Media players
* Operētājsistēmas

Old Novembris 11, 2007, 15:19
New Member Group

izdarīts, viss ir labi! Jūs domājat, ka tā tikai dators nav "iesildīšanos" pietiekami ātri, vai kaut kas?
Old Novembris 11, 2007, 15:23
Moderator Group

Nē, es domāju, ka tas ir programmatūra, kas saistīti, rīkjoslas ir labi dod kļūdas. Aprunāt būt 100% pārliecināts, though.

Vai tas ir malware. Vai jūs skrēja jebkurā spyware / vīruss skenē? Ja jā tad kādi?

Old Novembris 11, 2007, 15:30
New Member Group

Quote:
Originally Posted by Bostock73 View Post
isn't ka normāls vadītājiem jāslēdz? kā jau teicu, ja i dont izmantot to pāris stundām to zilo ekrānu uz darbvirsmas. Kā es cenšos savu izšķirtspēju?
jā, kā jūs sakāt, tas ir normāli, vadītājiem izslēgšanu pēc neizslēdzot laptop, tomēr mans punkts bija tas, ka to iespējams daži vadītāji nespēj sākt pirmo reizi ap kad klēpjdators zābaki ....

Tomēr es piekrītu "ļauno Fantāzija" mēģiniet palaist AVG vīrusiem vai ad-aware par ļaunprātīgu programmatūru vai Adware jautājumiem gan var atrast bez maksas http://www.download.com vai http://www.sourceforge.net . hope this helps ...
Old Novembris 11, 2007, 16:02
New Member Group

yes i did ir norton 2.007 drošību internetā, kad problēma startyed tikai nesen ņēma to pie domas, ka ir problēma.

Man ir pāris krekinga programmatūras prgrammes. varētu ka ir problēma?
Old Novembris 11, 2007, 16:05
New Member Group

tā pilnīgi iespējams, ka thre problēma ar programmām, bet tas ir atkarīgs kur u got tos no
Ja Ure pārliecināts, ka no uzticamiem avotiem i shuldnt uztraukties, lai daudz. kā nortan, i wuld nekad ieteikt jums lietot atkārtoti, Norton's Company rada vīrusiem, lai saglabātu sevi buissness. ideja ir THT tie rada vīrusu, uzlieciet to uz tirgu un tad aicinām jūs atā atjauninājumu, lai pasargātu sevi ....

Tomēr es do iesakām izmēģināt programmu i ierosināts iepriekš, ir gan no uzticamo vietu ...

Jamie
Old Novembris 11, 2007, 16:09
Moderator Group

Quote:
Originally Posted by Bostock73 View Post
Man ir pāris krekinga programmatūras prgrammes. varētu ka ir problēma?
Tas ir pietiekami, lai saņemtu pavediens slēgts. TCF neatbalsta jebkādas nelikumīgas darbības, kas jebkādā veidā.

Ja jūs vēlaties palīdzēt izlasīt šo un pēc pareiza apaļkokiem.

Malware Removal Guide - Please Read Pirms ievietot ziņojumu

Jums tiks lūgts noņemt krekinga programmas vai mēs nevarēsim palīdzēt.

Closed Thread

Register

Bookmarks