rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Po BSOD, a następnie Gone!

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 11 listopada 2007, 14:37
Nowe państwa grupy

Default Po BSOD, a następnie Gone!

Hey everyone. W miesiącach, I've had różnych niebieskie ekrany, I'm not going to Troubleshoot żadnych praw, ponieważ I've po prostu dość.

Inne interesujące jest to, co fakt, I'm going to dotykać; ewentualnie rozwiązanie całego niebieski ekran sytuacji.

I rozruchu mój laptop, to osiągnie na pulpicie, a regualar jak clockwork, laptop niebieskie ekrany w ciągu pięciu minut (czasem od razu, czasami w 5 minut), zawsze z jednym z około 5 komunikatów o błędach.

I następnie uruchom laptopa, a jej dobrze! do godz. it doesnt niebieskim ekranie ponownie. Niebieski ekran happeneds kiedy przystań był na moim laptopie na kilka godzin.

Wszelkie pomysły ludzi? Thanks a lot.
Old 11 listopada 2007, 14:40
Nowe państwa grupy

hey ... jej całkiem możliwe tht niektórych sterowników zamykając po nieaktywne na chwilę ... sprawdzić laptopów ustawień oszczędności energii ... nie mówiąc jest to zagwarantowane buts warto spróbować ....
Old 11 listopada 2007, 14:51
Nowe państwa grupy

isnt normalne, że dla kierowców do zamknięcia? Jak już mówiłem, jeśli ja dont go używać na kilka godzin to niebieskie ekrany na pulpicie. jak i spróbować rozdzielczość?
Old 11 listopada 2007, 15:08
Moderator grupy

Czy wszystko jest na bieżąco?

Spróbuj jazdy tym.

Kliknij przycisk Start teraz.

Secuna Software Inspector
* Wykrywanie niebezpieczny wersje aplikacji zainstalowanych
* Weryfikuje, że wszystkie łaty Microsoft są stosowane
* Pomaga Ci w aktualizacji systemu i aplikacji
* Działa w swojej przeglądarce. Bez instalacji lub pobrania jest wymagane.

W Secunia Software Inspector obejmuje:
* Przeglądarek internetowych
* Internet wtyczki
* Instant Messaging klientów
* E-mail klienta
* Odtwarzacze multimedialne
* Systemy operacyjne

Old 11 listopada 2007, 15:19
Nowe państwa grupy

zrobić, że wszystko jest w porządku! myślisz tylko jego komputer nie "rozgrzewania" wystarczająco szybki, czy coś?
Old 11 listopada 2007, 15:23
Moderator grupy

Nie myślę, że jest to związane z oprogramowaniem, paski narzędzi są dobre na co błędów. Cant być 100% pewność, though.

Albo jest złośliwym oprogramowaniem. Czy prowadził żadnych spyware / skanowanie wirusów? Jeśli tak to jakie?

Old 11 listopada 2007, 15:30
Nowe państwa grupy

Cytat:
Originally Posted by Bostock73 View Post
isnt normalne, że dla kierowców do zamknięcia? Jak już mówiłem, jeśli ja dont go używać na kilka godzin to niebieskie ekrany na pulpicie. jak i spróbować rozdzielczość?
tak, jak mówisz to jest normalne dla kierowców do zamknięcia po wyłączanie zasilania laptopa, jednak mojego punktu było możliwe, że niektóre sterowniki są nie do rozpoczęcia rundy po raz pierwszy podczas laptopa buty ....

Zgadzam się jednak "złem fantasy" uruchomić AVG w poszukiwaniu wirusów lub ad-aware na złośliwym lub adware kwestie, jak można znaleźć wolne http://www.download.com lub http://www.sourceforge.net . Hope this helps ...
Old 11 listopada 2007, 16:02
Nowe państwa grupy

I tak miał Norton Internet Security 2007, kiedy problem startyed, dopiero niedawno go wyłączyć myślenie, że był problem.

Mam kilka krakowanej oprogramowania prgrammes. że może być problem?
Old 11 listopada 2007, 16:05
Nowe państwa grupy

całkiem możliwe, że jego thre problem z programem, ale to zależy, gdzie i dostał od nich,
Jeśli otwarcia na pewno nie z wiarygodnego źródła i shuldnt martwić znacznie. jak dla nortan, i wuld nie radzimy używać go ponownie, Norton firmy tworzy wirusy zachować się w buissness. pomysł jest tht one stworzyć wirusa umieścić go na rynku, a następnie zachęcamy do aktualizacji bye, aby chronić siebie ....

jednak zrobić proponujemy wypróbować programy i sugerowano wcześniej, tam zarówno z zaufanych witryn ...

Jamie
Old 11 listopada 2007, 16:09
Moderator grupy

Cytat:
Originally Posted by Bostock73 View Post
Mam kilka krakowanej oprogramowania prgrammes. że może być problem?
To wystarczy, aby dotrzeć do wątku zablokowana. TCF nie obsługuje żadnej nielegalnej działalności w jakiejkolwiek formie.

Jeśli chcesz pomóc przeczytać ten post i prawidłowego logów.

Malware Removal Guide - Please Read Before Posting

Zostaniesz poproszony o usunięcie krakowanej programów lub nie będziemy pomagać.

Closed Thread

Register

Zakładki