![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. W miesiącach, I've had różnych niebieskie ekrany, I'm not going to Troubleshoot żadnych praw, ponieważ I've po prostu dość. Inne interesujące jest to, co fakt, I'm going to dotykać; ewentualnie rozwiązanie całego niebieski ekran sytuacji. I rozruchu mój laptop, to osiągnie na pulpicie, a regualar jak clockwork, laptop niebieskie ekrany w ciągu pięciu minut (czasem od razu, czasami w 5 minut), zawsze z jednym z około 5 komunikatów o błędach. I następnie uruchom laptopa, a jej dobrze! do godz. it doesnt niebieskim ekranie ponownie. Niebieski ekran happeneds kiedy przystań był na moim laptopie na kilka godzin. Wszelkie pomysły ludzi? Thanks a lot. |
|
| |||
| |||
| hey ... jej całkiem możliwe tht niektórych sterowników zamykając po nieaktywne na chwilę ... sprawdzić laptopów ustawień oszczędności energii ... nie mówiąc jest to zagwarantowane buts warto spróbować .... |
|
| |||
| |||
| isnt normalne, że dla kierowców do zamknięcia? Jak już mówiłem, jeśli ja dont go używać na kilka godzin to niebieskie ekrany na pulpicie. jak i spróbować rozdzielczość? |
|
| |||
| |||
| Czy wszystko jest na bieżąco? Spróbuj jazdy tym. Kliknij przycisk Start teraz. Secuna Software Inspector * Wykrywanie niebezpieczny wersje aplikacji zainstalowanych * Weryfikuje, że wszystkie łaty Microsoft są stosowane * Pomaga Ci w aktualizacji systemu i aplikacji * Działa w swojej przeglądarce. Bez instalacji lub pobrania jest wymagane. W Secunia Software Inspector obejmuje: * Przeglądarek internetowych * Internet wtyczki * Instant Messaging klientów * E-mail klienta * Odtwarzacze multimedialne * Systemy operacyjne |
|
| |||
| |||
| zrobić, że wszystko jest w porządku! myślisz tylko jego komputer nie "rozgrzewania" wystarczająco szybki, czy coś? |
|
| |||
| |||
| Nie myślę, że jest to związane z oprogramowaniem, paski narzędzi są dobre na co błędów. Cant być 100% pewność, though. Albo jest złośliwym oprogramowaniem. Czy prowadził żadnych spyware / skanowanie wirusów? Jeśli tak to jakie? |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Zgadzam się jednak "złem fantasy" uruchomić AVG w poszukiwaniu wirusów lub ad-aware na złośliwym lub adware kwestie, jak można znaleźć wolne http://www.download.com lub http://www.sourceforge.net . Hope this helps ... |
|
| |||
| |||
| I tak miał Norton Internet Security 2007, kiedy problem startyed, dopiero niedawno go wyłączyć myślenie, że był problem. Mam kilka krakowanej oprogramowania prgrammes. że może być problem? |
|
| |||
| |||
| całkiem możliwe, że jego thre problem z programem, ale to zależy, gdzie i dostał od nich, Jeśli otwarcia na pewno nie z wiarygodnego źródła i shuldnt martwić znacznie. jak dla nortan, i wuld nie radzimy używać go ponownie, Norton firmy tworzy wirusy zachować się w buissness. pomysł jest tht one stworzyć wirusa umieścić go na rynku, a następnie zachęcamy do aktualizacji bye, aby chronić siebie .... jednak zrobić proponujemy wypróbować programy i sugerowano wcześniej, tam zarówno z zaufanych witryn ... Jamie |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeśli chcesz pomóc przeczytać ten post i prawidłowego logów. Malware Removal Guide - Please Read Before Posting Zostaniesz poproszony o usunięcie krakowanej programów lub nie będziemy pomagać. |
![]() |
|
| Zakładki |