![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. V mesiacoch som mal rôzne modrej obrazovky, I'm nebude žiadne riešenie ťažkostí práve tu, pretože som jednoducho dost. O ďalšie zaujímavé skutočnosti, je to, co budu sa dotýkajú, prípadne vyriešiť celú modrú obrazovku situácie. I spustiť môj notebook, že dosiahne na plochu, a regualar ako hodinky, modré obrazovky notebooku počas piatich minút (niekedy hned, niekedy 5 minút), vždy s jedným kolesom 5 chybové správy. I reštartujte notebook a pokuty! hodiny. to doesnt modrej obrazovke znova. Modrá obrazovka happeneds keď i havent bol na mojom notebooku za pár hodín. Akékoľvek myšlienky ľudí? Díky moc. |
|
| |||
| |||
| hej ... jeho docela možné THT niektoré ovládače sú vypínání po chvíli neaktívne pre ... skontrolovať notebooky úspory energie nastavenia ... Nehovorím, že to je zaručená buts jeho zmysel sa o to pokúsiť .... |
|
| |||
| |||
| isnt že normálne, že vodiči vypnúť? Ako som povedal, ak i dont používať za pár hodín to modré obrazovky na plochu. Ako to mám skúsiť vaše riešenie? |
|
| |||
| |||
| Je všetko v aktuálnom stave? Skúste spustiť to. Kliknite na tlačidlo Štart Now. Secuna Software Inšpektor * Detekuje nebezpecne verzia aplikácie nainštalované * Overujú, že všetky spoločnosti Microsoft záplaty sú uplatňované * Pomáha vám v aktualizácii systému a aplikácií * Spustí prostredníctvom vášho prehliadača. Inštalácia alebo stiahnutie je nutné. V Secunia Software Inšpektor zahŕňa: * Internetové prehliadače * Internet browser plugins * Instant messaging klientov * E-mail klientov * Mediálne prehrávače * Operačné systémy |
|
| |||
| |||
| urobil to, že všetko je v poriadku! si myslíte, že práve jeho počítač nie je 'ohrievaniu' dostatočne rýchly, alebo tak niečo? |
|
| |||
| |||
| No myslím, že je softvér v spojení, sú dobré toolbary na poskytovanie chyby. Prevýšenie je 100% istí, hoci. Alebo je to malware. Už ste běžel žiadne spyware / vírus testuje? Ak áno aké? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Avšak súhlasím "zlé fantasy" skúsiť spustiť AVG pre vírusy alebo ad-aware o malware alebo adware otázky, ako možno nájsť zdarma na http://www.download.com alebo http://www.sourceforge.net . Hope this helps ... |
|
| |||
| |||
| Áno, som si Norton Internet Security 2007, kedy sa problém startyed, len nedávno ho myslieť si, že to bol problém. Mám pár krakované softvér prgrammes. že by mohol byť problém? |
|
| |||
| |||
| jeho celkom možné, že thre problém s programami, ale záleží, kedy u nás od Ak Ure Určite tam zo spoľahlivého zdroja aj shuldnt starosti ďaleko. ako u nortan, aj wuld nikdy poradit ho použiť znovu, Norton firma vytvára vírusom, aby sa v buissness. táto myšlienka je THT vytvorí vírus ju na trh a potom odporúčame, aby ste bye aktualizáciu chrániť sami .... však aj to naznačuje, keď sa pokúsite programy i predtým navrhol, že obe z dôveryhodných miest ... Jamie |
|
| |||
| |||
| To je dost, aby ste vlákno zamknuté. TCF nepodporuje nezákonnou činnosťou v akejkoľvek podobe. Ak budete chcieť pomoct čítať tento post a riadne záznamy. Malware odobratie Guide - Prečítajte si prosím pred odoslaním Budete vyzvaní k odstráneniu krakované programy alebo nebudeme pomáhať. |