мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Бсод Једном, затим отишао!

Closed Thread

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2007, 14:37
Нови члан групе

Default Бсод Једном, затим отишао!

Здраво свима. месецима сам обавио разне плаве екране, Им 'не лијегање отклонити свако право овде, јер сам једноставно имао довољно.

Други интерстинг чињеница што идем на додир на; евентуално решавање целог плави екран ситуацију.

ЈА чизма сеттле мој лаптоп, она достиже радну површину, а као регуалар плану је лаптоп плаве екране у року од пет минута (понекад одмах, а понекад у 5 минута), увек са једним од око 5 порука о грешци.

И поново покрените лаптоп, а његова фина! сатима. она се плави екран опет. Плави екран хаппенедс лука кад сам била на мој лаптоп за пар сати.

Било које идеје људи? Тханкс а лот.
Old 11. Мар 2007, 14:40
Нови члан групе

хеј ... његове сасвим могуће тхт одређени дривер су искључује након што су неко време неактиван ... проверите ваше подешавања уштеде енергије лаптоп ... не говорећи: ово је загарантована његова бутс вреди пробати ....
Old 11. Мар 2007, 14:51
Нови члан групе

није да је нормална за дривер за затварање? као што сам рекао, ако ја донт користити га за пар сати га плаве екране на радној површини. како бих пробати Вашу резолуција?
Old 11. Мар 2007, 15:08
Модератор / ица групе

Је све до данас?

Покушајте са овим.

Кликните на Старт дугме одмах.

Сецуна Софтуаре инспектор
* Открива несигурну верзије апликација инсталираних
* Проверава све Мицрософт закрпе које се примјењују
* Помаже вам при ажурирању вашег система и апликација
* Прометују преко вашег прегледача. Без инсталација или преузимање је потребно.

Тхе Сецуниа Софтуаре инспектор покрива:
* Интернет прегледачи
* Интернет броусер плугинс
* Инстант Мессагинг клијената
* Е-маил клијенти
* Медиа плаыер
* Оперативни системи

Old 11. Мар 2007, 15:19
Нови члан групе

да је учинио, све је у реду! ти мислиш само његова рачунара не 'загрејавање' довољно брзо или нешто?
Old 11. Мар 2007, 15:23
Модератор / ица групе

Не мислим да је софтвер у вези, тоолбар је добар у давању грешке. Лицемјерје бити 100% сигуран ипак.

Или је такође штетни садржај. Да ли си ишла било који спыуаре / вирус скенира? Ако је тако што сам себе?

Old 11. Мар 2007, 15:30
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Бостоцк73 View Post
није да је нормална за дривер за затварање? као што сам рекао, ако ја донт користити га за пар сати га плаве екране на радној површини. како бих пробати Вашу резолуција?
Да, као што кажу да је нормално да за возаче обустава рада након напајање од лаптоп, међутим мој поинт је био да се евентуално неки дривер нису почели су први пут кад је округли лаптоп чизме ....

но слажем се "зло фантази" пробати трчање АВГ за вирусе или Ад-Ауаре за штетне садржаје или Адуаре питања, како се могу наћи бесплатно на хттп://ууу.доунлоад.цом или хттп://ууу.соурцефорге.нет . нада ово помаже ...
Old 11. Мар 2007, 16:02
Нови члан групе

Да сам да има Нортон Интернет Сецуриты 2007, када је проблем стартыед, тек недавно је узе офф мислећи да је то проблем.

ЈА донт имати пар прграммес напукао софтвер. да би могао бити проблем?
Old 11. Мар 2007, 16:05
Нови члан групе

сасвим је могуће да је њен проблем са три програма али то зависи у којој је добио од њих,
Ако постоји сигуран уре из поузданог извора и схулднт брини превише. као и за нортан, ја никада уулд саветујемо вам да користите га опет, север је фирма ствара вируса како би се у буисснесс. Идеја је тхт они створили вирус ставити на тржиште и тада Вам саветујемо да Бые исправка како би заштитили себе ....

Ипак ЈА донт предлажемо да покушате програма и предложене раније, постоји обе из поузданих уеб странице ...

Јамие
Old 11. Мар 2007, 16:09
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Бостоцк73 View Post
ЈА донт имати пар прграммес напукао софтвер. да би могао бити проблем?
То је довољно да добијете тхреад закључан. ТЦФ не подржава било које незаконите активности у било којем облику.

Ако желите помоћи прочитајте овај пост и одговарајуће трупце.

Водич за уклањање злонамерних програма - прочитајте пре објављивања

Бит ћете питан за уклањање програма или напукао ми неће помоћи.

Closed Thread

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
БСоД, не знам како то поправити .... уоодуоркс Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 11. јуна 2009 07:43
Помоћ БСОД кссонаркс Уиндоус Оператинг Сыстемс 10 2 децембар 2008 08:34
Бсод царпиоус Генерал Хардуаре Цхат 1 26. сеп 2008 06:12
Бсод манојнео Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 14. јуна 2008 13:46
БСОД ..... као бусен алекс Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 12. јула 2007 07:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц