![]() |
|
| |||
| |||
| Hey everyone. çeşitli mavi ekran aldık AY için, ben çünkü sadece yeterince yaşadım burada herhangi bir hakkı gidermek için gidiyor değilim. Diğer intersting Aslında on dokunma ne olacak ise, belki bütün mavi ekran durumu çözmek. Benim laptop kadar ben bot, ve, saat olarak regualar, beş dakika içinde dizüstü mavi ekranlar (bazen hemen, bazen 5 dakika), bir yaklaşık 5 hata mesajı hep birlikte masaüstü ulaşır. Daha sonra, ve iyi bir dizüstü bilgisayar yeniden! saat. tekrar mavi ekran doesnt. Mavi ekran happeneds ne zaman laptopunda saatlik bir çift beri havent. Herhangi bir fikir insanlar? Çok teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| hey ... onun oldukça mümkün tht bazı sürücülerin etkin bir süre sonra kapatma vardır ... sizin dizüstü bilgisayarlar enerji tasarrufu ayarları ... bu .... bir deneyin buts onun değerinde garantili bir demiyorum onay |
|
| |||
| |||
| isnt bu sürücüler için kapatmak normal? Eğer birkaç saat için masaüstünde bulunan mavi ekranları kullanmak dont Dediğim gibi. nasıl çözünürlüğü deneyin ki? |
|
| |||
| |||
| Güncel her şey var mı? Bu çalışan deneyin. Tıklayın Şimdi Başlat düğmesine basın. Secuna Yazılım Müfettiş * Yüklü uygulamaların güvenli sürümleri Algılar * Doğrular tüm Microsoft yamalar uygulanır * Sistem ve uygulamaları güncellememize yardımcı olur * Tarayıcınız aracılığıyla çalıştırır. Yükleme veya indirme gereklidir. The Secunia Yazılım Müfettiş kapsar: * İnternet tarayıcıları * İnternet tarayıcı eklentileri * Anlık mesajlaşma istemcileri * E-posta istemcileri * Medya oyuncular * İşletim sistemleri |
|
| |||
| |||
| Bu, her şeyi gayet iyi yapılır! düşünüyorsun ve sadece bilgisayarda değil 'ısınma' yeterince hızlı falan kadar? |
|
| |||
| |||
| Hayır ben bu yazılımı ilgili düşünüyorsanız, araç çubukları hataları vermeyi iyi. Cant% 100 emin de olabilir. Veya kötü amaçlı yazılım olduğunu. Herhangi bir casus yazılım / virüs tarama kaçtı mı? Eğer bu kadar olanlar? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ancak i "" kötü fantezi kabul virüs veya reklam için AVG-kötü amaçlı yazılım veya reklam sorunlar için farkında çalıştırmayı deneyin, her iki adresinden ücretsiz ulaşabilirsiniz http://www.download.com veya http://www.sourceforge.net . Hope this helps ... |
|
| |||
| |||
| evet öyle, sadece kısa bir çıkardım, o sorunu olduğunu düşünüyorum 2007 İnternet güvenlik sorunu startyed Norton var. Ben kırık yazılım prgrammes bir çift var. bu konu olabilir? |
|
| |||
| |||
| programları ile oldukça mümkün olduğu thre bir sorun ama nereye U onları var bağlıdır, Eğer URE burada güvenilir bir kaynaktan I shuldnt endişe çok emin. olarak nortan için, seni tekrar kullanmanızı tavsiye asla wuld, norton'un şirket kendi buissness tutmak virüs oluşturur. fikri bu piyasada ve sonra koy sen .... kendinizi korumak için güncelleştirme güle teşvik virüs oluşturmak tht olduğunu Ancak ben daha önce, orada güvenilen siteler İkisi de önerilen programları Denerim ... öneririz yapmak Jamie |
|
| |||
| |||
| Bu iplik kilitli almak için yeterlidir. TCF hiçbir şekilde herhangi bir yasadışı faaliyet desteklemiyor. Bu okuyun yardım istiyorum ve doğru günlükleri yazı. Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Kılavuzu - Lütfen okuyun önce Gönderme Sen çatlamış programları kaldırmak için, ya da yardımcı olmaz istenir. |
![]() |
|
| Bookmarks |