менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Bsod один раз, потім Gone!

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2007, 14:37
Нові члени групи

Default Bsod один раз, потім Gone!

Ей кожному. Протягом багатьох місяців я був різним синій екран, я не збираюся усуненні будь-яких прямо тут, тому що я просто набридло.

Іншим цікавим фактом є те, що я збираюся порушити; можливості вирішенні цілого ситуація синій екран.

Я черевик мого ноутбука, вона досягає на робочому столі і, regualar як годинник, ноутбук синього екрану протягом п'яти хвилин (іноді відразу, іноді 5 хвилин), завжди з одним із близько 5 повідомлень про помилки.

Я потім перезавантажте комп'ютер, що і її добре! протягом декількох годин. вона doesn't синій екран знову. Happeneds синій екран, коли я гавань була на моєму ноутбуці на пару годин.

Будь-які ідеї людям? Спасибо большое.
Old 11 листопада 2007, 14:40
Нові члени групи

Ей ... цілком можливо, THT певних драйверів закриття після того, як неактивні якийсь час ... перевірки ноутбуки енергозбереження налаштування ... не кажу, це гарантується Буц своєму варто спробувати ....
Old 11 листопада 2007, 14:51
Нові члени групи

хіба це нормально для драйверів закрили? Як я вже говорив якщо я не використовувати його для пару годин він синіх екранів на робочому столі. Як би я спробувати свої резолюції?
Old 11 листопада 2007, 15:08
Модератор групи

Є всі аж до теперішнього часу?

Спробуйте запустити це.

Натисніть кнопку "Почати".

Secuna Software інспектор
* Виявлення небезпечних версій встановлених додатків
* Перевіряє, що застосовуються всі патчі Microsoft
* Чи допомагає вам у відновленні системи і додатків
* Проходить через ваш браузер. Не потребує установки і завантаження.

Secunia Software інспектор охоплює:
* Інтернет-браузери
* Модулі браузера
* Клієнти миттєвих повідомлень
* Клієнти електронної пошти
* Media Players
* Операційні системи

Old 11 листопада 2007, 15:19
Нові члени групи

зробили, що все гаразд! ви думаєте тільки комп'ютер не 'розігрів' недостатньо швидко або що-небудь?
Old 11 листопада 2007, 15:23
Модератор групи

Ні, я думаю, що це програмне забезпечення, пов'язані, панелі інструментів добре на надання помилок. Нахиляє бути впевнений на 100%, хоча.

Чи це шкідливе ПЗ. Ви побігли будь-Spyware / вірус сканує? Якщо так, то які?

Old 11 листопада 2007, 15:30
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Bostock73 View Post
хіба це нормально для драйверів закрили? Як я вже говорив якщо я не використовувати його для пару годин він синіх екранів на робочому столі. Як би я спробувати свої резолюції?
Так, як ви кажете, що це нормально для водіїв вимкнення після вимкнення ноутбука, проте моя точка було те, що можливо деякі драйвери не вдається розпочати перший етап, коли ви ноутбук чобіт ....

Однак я згоден "злий фантазією" спробуйте AVG на наявність вірусів або Ad-Aware для шкідливого або рекламного питання, як можна знайти безкоштовно на http://www.download.com або http://www.sourceforge.net . сподіваюся, що це допомагає ...
Old 11 листопада 2007, 16:02
Нові члени групи

Так, я мав Нортон Internet Security 2007, коли проблема startyed, тільки нещодавно зняла його, думаючи, що була проблема.

У мене є пара тріщинами prgrammes програмного забезпечення. що може бути проблема?
Old 11 листопада 2007, 16:05
Нові члени групи

цілком можливо, що Thre питання з програмами, але це залежить де і отримав від них,
Якщо Юр впевнений, що з надійних джерел я shuldnt турбуватися до багато чого. Що стосується Nortan, я wuld ніколи не раджу вам використовувати його знову, компанія Нортон створює віруси тримати себе в buissness. Ідея THT вони створюють вірус поклав його на ринку, а потім рекомендуємо Вам Bye оновлення, щоб захистити себе ....

Проте я раджу вам спробувати програм, які я запропонував раніше, як з надійних сайтів ...

Jamie
Old 11 листопада 2007, 16:09
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав Bostock73 View Post
У мене є пара тріщинами prgrammes програмного забезпечення. що може бути проблема?
Цього достатньо, щоб отримати потоку заблокована. ФМС не підтримує будь-якої незаконної діяльності в будь-якій формі.

Якщо ви хочете допомогти читання та після належного журнали.

Malware Removal Guide - Please Read Перед відправленням "

Вам буде запропоновано видалити тріщини програми або ми не зможемо допомогти.

Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.