![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожному. Протягом багатьох місяців я був різним синій екран, я не збираюся усуненні будь-яких прямо тут, тому що я просто набридло. Іншим цікавим фактом є те, що я збираюся порушити; можливості вирішенні цілого ситуація синій екран. Я черевик мого ноутбука, вона досягає на робочому столі і, regualar як годинник, ноутбук синього екрану протягом п'яти хвилин (іноді відразу, іноді 5 хвилин), завжди з одним із близько 5 повідомлень про помилки. Я потім перезавантажте комп'ютер, що і її добре! протягом декількох годин. вона doesn't синій екран знову. Happeneds синій екран, коли я гавань була на моєму ноутбуці на пару годин. Будь-які ідеї людям? Спасибо большое. |
|
| |||
| |||
| Ей ... цілком можливо, THT певних драйверів закриття після того, як неактивні якийсь час ... перевірки ноутбуки енергозбереження налаштування ... не кажу, це гарантується Буц своєму варто спробувати .... |
|
| |||
| |||
| хіба це нормально для драйверів закрили? Як я вже говорив якщо я не використовувати його для пару годин він синіх екранів на робочому столі. Як би я спробувати свої резолюції? |
|
| |||
| |||
| Є всі аж до теперішнього часу? Спробуйте запустити це. Натисніть кнопку "Почати". Secuna Software інспектор * Виявлення небезпечних версій встановлених додатків * Перевіряє, що застосовуються всі патчі Microsoft * Чи допомагає вам у відновленні системи і додатків * Проходить через ваш браузер. Не потребує установки і завантаження. Secunia Software інспектор охоплює: * Інтернет-браузери * Модулі браузера * Клієнти миттєвих повідомлень * Клієнти електронної пошти * Media Players * Операційні системи |
|
| |||
| |||
| зробили, що все гаразд! ви думаєте тільки комп'ютер не 'розігрів' недостатньо швидко або що-небудь? |
|
| |||
| |||
| Ні, я думаю, що це програмне забезпечення, пов'язані, панелі інструментів добре на надання помилок. Нахиляє бути впевнений на 100%, хоча. Чи це шкідливе ПЗ. Ви побігли будь-Spyware / вірус сканує? Якщо так, то які? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Однак я згоден "злий фантазією" спробуйте AVG на наявність вірусів або Ad-Aware для шкідливого або рекламного питання, як можна знайти безкоштовно на http://www.download.com або http://www.sourceforge.net . сподіваюся, що це допомагає ... |
|
| |||
| |||
| Так, я мав Нортон Internet Security 2007, коли проблема startyed, тільки нещодавно зняла його, думаючи, що була проблема. У мене є пара тріщинами prgrammes програмного забезпечення. що може бути проблема? |
|
| |||
| |||
| цілком можливо, що Thre питання з програмами, але це залежить де і отримав від них, Якщо Юр впевнений, що з надійних джерел я shuldnt турбуватися до багато чого. Що стосується Nortan, я wuld ніколи не раджу вам використовувати його знову, компанія Нортон створює віруси тримати себе в buissness. Ідея THT вони створюють вірус поклав його на ринку, а потім рекомендуємо Вам Bye оновлення, щоб захистити себе .... Проте я раджу вам спробувати програм, які я запропонував раніше, як з надійних сайтів ... Jamie |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви хочете допомогти читання та після належного журнали. Malware Removal Guide - Please Read Перед відправленням " Вам буде запропоновано видалити тріщини програми або ми не зможемо допомогти. |