![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че това може да бъде погрешно място за това, както съм започнал да се съмнявате, че това е повече от хардуерен проблем, но освен, че съм clueless, а може би и вие да ме насочи в правилната посока. Около три месеца преди аз построена първата си система с помощта на един приятел и всичко изглеждаше, че работят перфектно. Сегашната система ми се състои от следните елементи: - ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel дънни платки - Western Digital Черен хайвер WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / и 3.5 "вътрешен твърд диск - ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-битова GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Готови SLI Поддържани видео карта - Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core процесор Модел BX80570E8400 - Корсар Dominator 4GB (2 х 2GB) 240-пинови DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop памет модел TWIN2X4096-8500C5D Моят OS е Windows XP със Service Pack 3 Във всеки случай, както казах, всичко беше вървят гладко и перфектно, докато около месец и половина. Бях заспал, без включване на компютъра ми и аз се събудих и при използването му за около минута Взех BSOD и системата рестартиран. Аз shrugged я рестартира и прозорците, но в рамките на една минута Имам друга BSOD и продължи да пристигне едно всеки път, когато рестартира системата (Също така те бяха всички на екрана за разделно второ, че ми няма време да копирайте съобщението за грешка, или нищо ). Най-накрая го изключите компютъра си в продължение на десет секунди преди захранване отново и че изглеждаше на работа. През следващите няколко седмици в моя компютър продължи да работи добре, освен че ще син екран може би от 3 до 4 пъти седмично. Най-накрая реших да видя дали мога да го оправиш с инсталирането на Windows 7 RC. Аз го инсталирали и всичко работи добре за около една седмица и половина, когато аз реших да си инсталирате XP да се опитам да видя дали ще има същите проблеми, несвързани WiFi бях като със 7. При преинсталиране на компютъра XP работи много добре, докато на следващия ден, когато аз се опитах да се започне и тя ми даде съобщение за грешка, като каза регистър е бил повреден и Windows не може да започне. Аз тогава reformatted моя твърд диск и reinstalled XP отново. Веднага след това, аз си инсталирани 7 и след няколко часа бях посрещнати със същата започнат проблем. Така че още веднъж reinstalled XP да видя дали мога да получа някои обновени драйвери за всичко и преди да може да го проверите, дори ми даде BSOD и тогава няма да стартира, защото на корупционни регистър файл. Както казах това е вероятно няма да има проблем с Windows сам така че това може да не са тук, но аз ще съм много благодарен, ако някой може да ме насочи в правилната посока. |
|
| |||
| |||
| Вашият хард диск е най-вероятно мъртъв. Имах проблем SIMULAR, където всеки път, когато booted след прясно инсталирате, тя каза, че системата за файла е повреден или липсва. Аз замени твърдия диск и тя работи добре. Това е моето мнение, както аз се учат от опит |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте Run Chkdsk?