BSOD a spouštění úloh - Windows XP s aktualizací Service Pack 3 Takže by to mohlo být špatné místo pro tento I'm začátku podezření, že je to více o hardware, ale jiné, než že jsem bezradný a možná vás může nasměrovat mě tím správným směrem.
Asi před třemi měsíci jsem moje první systém s pomocí přítele a vše se zdálo být pracuje perfektně. Současný systém Běžím se skládá z následujících kroků:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard
- Západní Číslicový Kaviár Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3,5 "Interní pevné disky
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP SLI Připraveno Podporované video karty
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dvou-jádrové procesory Model BX80570E8400
- Corsair vládce 4gb (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D
Můj OS je Windows XP s aktualizací Service Pack 3
Každopádně, jak jsem řekl, vše běží hladce a dokonale, až asi za měsíc a půl. Musel jsem spali bez otáčení počítač vypnout a Probudil jsem se a po použití ji asi minutu jsem dostal BSOD a systém se restartuje. I pokrčil rameny a znovu ho okna, ale do jedné minuty Mám jiný BSOD a nadále dostat pokaždé jsem restart systému (i ti byli všichni na obrazovce za zlomek sekundy, což mi není čas, aby si zkopírujte chybové hlášení, nebo nic ). Nakonec jsem vypnout počítač po dobu deseti sekund před napájení zpět a zdálo se, že se do práce. Během příštích několika týdnů počítač nadále fungovat s výjimkou toho, že by modrá obrazovka možná 3 - 4 krát týdně. Nakonec jsem se rozhodl zjistit, jestli bych mohl spravit instalací Windows 7 rc. Nainstaloval jsem to a všechno pracoval pokutu asi za týden a půl, kdy jsem se rozhodl znovu-instalaci XP to zkusit a uvidíme, jestli budu mít stejný nespřízněným wifi jsem se s problémy s 7. Po přeinstalování XP počítač pracoval velmi dobře, až do příštího dne, kdy jsem se snažil nastartovat a dala mi chybová zpráva říká registr byl poškozen a Windows nelze spustit. I poté přeformátován můj pevný disk a přeinstalovat XP. Ihned poté, I re-7 nainstalován a za pár hodin jsem se pozdravil se stejným Založit problém. Tak jsem znovu přeinstalovat XP a zjistit, jestli bych mohl sehnat nějaké aktualizované ovladače pro všechno a ještě předtím, než jsem mohl zkontrolovat, že mi BSOD a pak by nebylo zakládání kvůli zkorumpovaném soubor registru.
Jak jsem řekl, je to zřejmě není problém s Windows sám tak by to mohlo nepatří sem, ale já bych velmi ocenil, kdyby někdo mohl nasměrovat mě tím správným směrem. |