μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

BSOD και Startup Προβλήματα - Windows XP με Service Pack 3

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31ης Μαΐου 2009, 14:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default BSOD και Startup Προβλήματα - Windows XP με Service Pack 3

Συνεπώς, αυτό θα μπορούσε να είναι το λάθος μέρος για αυτό που έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι αυτό είναι περισσότερο ένα θέμα υλικού, αλλά εκτός από ότι είμαι clueless και ίσως σας παιδιά μου να κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Περίπου τρεις μήνες πριν κατασκευαστεί το πρώτο μου σύστημα με τη βοήθεια ενός φίλου και όλα φαινόταν να λειτουργεί τέλεια. Το σημερινό σύστημα Είμαι λειτουργίας αποτελείται από τα ακόλουθα:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3.5 "Εσωτερικοί Σκληροί Δίσκοι
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400
- CORSAIR Dominator 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D

Το λειτουργικό σύστημα είναι τα Windows XP με Service Pack 3

Τέλος πάντων, όπως είπα όλα ήταν τέλεια και ομαλή λειτουργία του μέχρι περίπου ένα μήνα και μισό πριν. Είχα πέσει ύπνος χωρίς στροφή από τον υπολογιστή μου και ξύπνησα και μετά το χρησιμοποιεί για περίπου ένα λεπτό έχω την BSOD και την επανεκκίνηση του συστήματος. I shrugged it off και επανεκκίνηση των Windows, αλλά μέσα σε ένα λεπτό έχω άλλο BSOD και συνέχισε να πάρετε μία κάθε φορά που κάνω επανεκκίνηση του συστήματος (Επίσης όλα αυτά ήταν επί της οθόνης για χωριστή δεύτερη, που μου δώσατε δεν χρόνο για να αντιγράψετε το μήνυμα λάθους, ούτε τίποτα ). Τελικά κλείσουν τον υπολογιστή μου για δέκα δευτερόλεπτα πριν από την επιστροφή για την τροφοδότηση με ενέργεια και αυτό φαίνεται ότι στην εργασία. Μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες για τον υπολογιστή μου συνέχισε να εργάζεται και εκτός του ότι θα ήταν ίσως μπλε οθόνη 3 έως 4 φορές την εβδομάδα. Τελικά αποφάσισε να δω αν θα μπορούσα να το φτιάξω από την εγκατάσταση των Windows 7 rc. Εγκατέστησα τα πάντα και θα εργαστεί για πρόστιμο περίπου μια εβδομάδα και μισή, όταν αποφάσισε την εκ νέου εγκατάσταση XP, για να προσπαθήσουμε και να δούμε αν θα έχουν τα ίδια προβλήματα και ξένους wifi Είχα με 7. Μετά την επανεγκατάσταση XP τον υπολογιστή λειτούργησαν πολύ καλά μέχρι την επόμενη μέρα, όταν προσπάθησα να ξεκινήσουν και αυτό μου έδωσε ένα μήνυμα σφάλματος που λέει το μητρώο ήταν κατεστραμμένα και τα παράθυρα δεν θα μπορούσε να αρχίσει. Τότε επαναδιαμορφώθηκε μου σκληρό δίσκο και επανεγκατάσταση XP. Αμέσως μετά, θα εγκατασταθεί εκ νέου 7 και σε λίγες ώρες θ έγινε δεκτή με την ίδια εκκίνηση πρόβλημα. Γι 'άλλη μια φορά επανεγκατασταθούν XP για να δω αν θα μπορούσα να πάρω λίγο ενημέρωση των οδηγών για τα πάντα και θα μπορούσα ακόμη και πριν από την ελέγχει μου έδωσε την BSOD και τότε δεν θα ξεκινήσει εξαιτίας ενός διεφθαρμένου αρχείο μητρώου.

Όπως είπα αυτό είναι κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι πρόβλημα μόνο του με τα Windows, ώστε αυτό δεν ανήκει εδώ αλλά θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μου θα μπορούσε να κατευθυνθεί προς τη σωστή κατεύθυνση.
Old 1 Ιουνίου 2009, 02:21
Μέλος Ομάδα

Ο σκληρός δίσκος είναι πιθανότατα νεκρός. Είχα ένα πρόβλημα όπου SIMULAR κάθε φορά που μια νέα εκκίνηση μετά την εγκατάσταση του, δήλωσε ότι ένα σύστημα αρχείων είναι κατεστραμμένο ή λείπει. Αντικατέστησα το σκληρό δίσκο και λειτούργησε μια χαρά.
Αυτή είναι η άποψή μου όπως έχω μάθει από experiance
Old 1 Ιουνίου 2009, 09:18
Ομάδα Δωρητών

Έχετε εκτελέσετε το chkdsk;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Service Pack 2 για Windows Server 2008 και Windows Vista Bubba Λειτουργικά συστήματα Windows 4 27 Μαΐου 2009 08:22
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 HANSY Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 3 21 Μαρ 2009 09:24
Windows XP Service Pack 2 από το Service Pack 1 ρίξει Λειτουργικά συστήματα Windows 6 21 Μαρ 2009 08:54
Windows XP Service Pack 2 teenee23 Γενικά Λογισμικό Chat 7 23 Μαρ 2008 13:50
Windows Vista Service Pack 1 είναι πλέον διαθέσιμη. evilfantasy Λειτουργικά συστήματα Windows 54 18 Μαρ 2008 11:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.