Pokretanju BSOD i probleme - Windows XP sa Service Pack 3 Pa to može biti krivo mjesto za ovo kao da sam na početku sumnjaju da je to više hardverski problem, ali osim da sam clueless i možda te momački može kormilariti me u pravom smjeru.
O prije tri mjeseca sam sagradio moj prvi sustav uz pomoć prijatelja i sve činiti se biti rad savršeno. Sadašnji sustav sam izvodi se sastoji od sljedećeg:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 Intel ATX matična ploča
- Western Digital Black kavijar WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3.5 "Internal Hard Drives
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bitna GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400
- Gusar DOMINATOR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D
Moj OS je Windows XP sa Service Pack 3
Inače kao što sam rekao sve je trčanje glatko i savršeno do oko mjesec i pol dana. Imao sam usnuše bez okretanja moj računalo isključeno i ja probudio i nakon koristeći ga za oko minutu sam dobio BSOD i sistem ponovno pokretanje. Slegne sam ga isključiti i ponovo pokrenuti Windows u roku od jedne minute, ali sam dobio još jedan BSOD i nastavio da se svaki put jedna JA ponovno pokretanje sustava (i to su sve na ekranu za djelić sekunde, pa nema vremena za mene zapišite poruku o pogrešci ili bilo što ). I konačno pričepiti dolje moj računalo za deset sekundi prije vrati na napajanje i da je čini se na posao. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana moj računalo je nastavio da radi dobro, osim da bi to možda plavi ekran od 3 do 4 puta tjedno. I na kraju odlučio da li bih mogao popraviti ga instalirati Windows 7 rc. Instalira sam ga i radila je sve u redu za oko tjedan i pol kad sam odlučila da ponovo instalirati XP to probati i vidjeti ako JA će imati isti nepovezanih WiFi problemi što sam bila sa 7. Po ponovnom instaliranju XP računalu je radio vrlo dobro do sljedećeg dana kada sam pokušao pokrenuti i to mi je dao poruku o pogrešci kazivanje registra je oštećen i Windows ne može pokrenuti. I onda reformatted moj hard disk i reinstalled XP. Odmah nakon što sam ponovno instalirana 7 i za nekoliko sati pozdravio sam se s istim problemom pokretanja. Pa sam opet reinstalled XP vidjeti ako JA mogao dobiti neki ažurirane upravljačke programe za sve i prije nego što sam mogao još provjeriti dali mi BSOD i onda neće pokrenuti, jer je korumpiran Registry datoteke.
Kao što sam rekao je to vjerojatno nije problem sa Windows sama tako da ne pripadam ovdje, ali bih jako zahvalni ako itko mogao upraviti me u pravom smjeru. |