kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2009, 14:12
Új tag Csoport

Default BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3

Szóval ez lehet a rossz hely ez, mint én kezdődő gyanítható, hogy ez egy hardveres probléma, de más, mint hogy én vagyok clueless és talán meg tudjátok tinónként nekem a helyes irányba.

Körülbelül három hónappal ezelőtt épített első rendszer segítségével egy barát, és minden úgy tűnt, hogy működik tökéletesen. A jelenlegi rendszer, én fut a következő:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s, 3.5 "Internal Hard Drives
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W kétmagos processzor Model BX80570E8400
- Corsair Dominator 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory TWIN2X4096-8500C5D Model

Saját operációs rendszer a Windows XP Service Pack 3

Egyébként mint mondtam minden simán és tökéletesen, amíg körülbelül egy hónap és egy fél ezelőtt. Volt elaludt nélkül fordult le a számítógépet, és én felébredtem, és az azt használó körülbelül egy percet kaptam a BSOD és a rendszer újraindul. Én vállat vontam le, és újraindult az ablakok, de egy percen belül kaptam egy BSOD, és továbbra is kap minden alkalommal, amikor újraindították a rendszert (is ezek voltak a képernyőn egy másodperc, ami nekem nincs ideje, hogy másolja le a hibaüzenetet, vagy ilyesmi ). Végül állítsa le a számítógépet a tíz másodpercet, mielőtt Powering vissza, és úgy tűnt, hogy működik. A következő néhány hét alatt a számítógépet és tovább folytatta a munkát is, kivéve, hogy a kék képernyő talán 3-4-szer egy héten. Végül úgy döntött, hogy ha tudtam megjavítani telepítésével a Windows 7 RC. ÉN beiktatott ez és minden jól működött mintegy másfél hét, amikor úgy döntött, hogy újra telepíteni XP próbálni, és ha ugyanaz lenne a független wifi problémák voltam annak, 7. Az XP újratelepítése a számítógép nagyon jól dolgozott, a következő napon, amikor megpróbáltam elindítani, és adott nekem egy hiba üzenet mondás a jegyzék volt sérült, és a Windows nem indítható. Aztán újra az én merevlemez és reinstalled XP újra. Után azonnal, én újra telepíteni a 7. és pár órán belül én köszöntötte az azonos induló probléma. Úgyhogy még egyszer újra XP, hogy ha én is egy kis frissítés vezetők mindent, és mielőtt még ellenőrizni, hogy megadta nekem a BSOD és akkor nem indul el, mert egy korrupt kép.

Mint mondtam ez valószínűleg nem jelent problémát a Windows egyedül, így ez nem tartozik ide, de azt nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem kormányozzuk a helyes irányba.
Old Június 1 2009, 02:21
Csoport tagja

Merevlemez meghajtó valószínűleg meghalt. Volt egy SIMULAR problémát, ahol minden alkalommal, amikor házipapucs után egy friss telepítés, azt mondta, hogy egy fájl sérült vagy hiányzik. Én cserélni a merevlemezt, és ez munkás finom.
Ez a véleményem, mint ahogy tanulni experiance
Old Június 1 2009, 09:18
Donor Group

Have you run chkdsk?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista Bubba A Windows operációs rendszerek 4 27. május 2009 08:22
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 HANSY Web böngésző és FTP Clients 3 21. március 2009 09:24
Windows XP Service Pack 2 szervizcsomag a Service Pack 1 shed A Windows operációs rendszerek 6 21. március 2009 08:54
Windows XP Service Pack 2 teenee23 General Chat szoftver 7 23. március 2008 13:50
A Windows Vista Service Pack 1 már elérhető. evilfantasy A Windows operációs rendszerek 54 18. március 2008 11:46
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.