BSOD és indítási gondok - Windows XP Service Pack 3 Szóval ez lehet a rossz hely ez, mint én kezdődő gyanítható, hogy ez egy hardveres probléma, de más, mint hogy én vagyok clueless és talán meg tudjátok tinónként nekem a helyes irányba.
Körülbelül három hónappal ezelőtt épített első rendszer segítségével egy barát, és minden úgy tűnt, hogy működik tökéletesen. A jelenlegi rendszer, én fut a következő:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s, 3.5 "Internal Hard Drives
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2,0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W kétmagos processzor Model BX80570E8400
- Corsair Dominator 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory TWIN2X4096-8500C5D Model
Saját operációs rendszer a Windows XP Service Pack 3
Egyébként mint mondtam minden simán és tökéletesen, amíg körülbelül egy hónap és egy fél ezelőtt. Volt elaludt nélkül fordult le a számítógépet, és én felébredtem, és az azt használó körülbelül egy percet kaptam a BSOD és a rendszer újraindul. Én vállat vontam le, és újraindult az ablakok, de egy percen belül kaptam egy BSOD, és továbbra is kap minden alkalommal, amikor újraindították a rendszert (is ezek voltak a képernyőn egy másodperc, ami nekem nincs ideje, hogy másolja le a hibaüzenetet, vagy ilyesmi ). Végül állítsa le a számítógépet a tíz másodpercet, mielőtt Powering vissza, és úgy tűnt, hogy működik. A következő néhány hét alatt a számítógépet és tovább folytatta a munkát is, kivéve, hogy a kék képernyő talán 3-4-szer egy héten. Végül úgy döntött, hogy ha tudtam megjavítani telepítésével a Windows 7 RC. ÉN beiktatott ez és minden jól működött mintegy másfél hét, amikor úgy döntött, hogy újra telepíteni XP próbálni, és ha ugyanaz lenne a független wifi problémák voltam annak, 7. Az XP újratelepítése a számítógép nagyon jól dolgozott, a következő napon, amikor megpróbáltam elindítani, és adott nekem egy hiba üzenet mondás a jegyzék volt sérült, és a Windows nem indítható. Aztán újra az én merevlemez és reinstalled XP újra. Után azonnal, én újra telepíteni a 7. és pár órán belül én köszöntötte az azonos induló probléma. Úgyhogy még egyszer újra XP, hogy ha én is egy kis frissítés vezetők mindent, és mielőtt még ellenőrizni, hogy megadta nekem a BSOD és akkor nem indul el, mert egy korrupt kép.
Mint mondtam ez valószínűleg nem jelent problémát a Windows egyedül, így ez nem tartozik ide, de azt nagyon megköszönném, ha valaki tudna nekem kormányozzuk a helyes irányba. |