BSOD או בעיות ההפעלה - Windows XP עם Service Pack 3 אז זה יכול להיות במקום הלא נכון זה כמו שאני מתחיל לחשוד כי זה יותר של חומרת הבעיה, אבל חוץ מזה אני clueless, אולי אתם יכולים להפנות אותי בכיוון הנכון.
לפני כשלושה חודשים אני בנוי המערכת הראשונה שלי עם עזרה של חבר והכל נראה עובד באופן מושלם. את המערכת הנוכחית אני מפעיל מורכב מהפעולות הבאות:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX לוח האם אינטל
- Western Digital קוויאר שחור WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3.5 "internal כוננים קשיחים
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI כרטיס וידאו נתמכים
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core דגם מעבד BX80570E8400
- CORSAIR DOMINATOR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D
מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP עם Service Pack 3
בכל מקרה כמו שאמרתי הכל היה פועל בצורה חלקה באופן מושלם ואת עד כחודש וחצי לפני. היה לי נפל ישן הופך את המחשב שלי ללא לסרוגין התעוררתי ו עליהם להשתמש בו עבור דקה קיבלתי את BSOD והמערכת מחדש. אני shrugged אותה מחדש ו-Windows, אבל בתוך דקה אחת יש לי עוד BSOD והמשיך לרדת אחד בכל פעם מחדש את המערכת (גם על כל אלה היו מסך מפוצל של השני, לא נותן לי זמן להעתיק את הודעת השגיאה או משהו ). אני סוף סוף לכבות את המחשב שלי במשך עשר שניות לפני powering בחזרה וכי נראה לעבוד. בשבועות הקרובים המחשב שלי המשיך לעבוד גם חוץ מזה זה היה מסך כחול אולי 3 עד 4 פעמים בשבוע. סוף סוף אני החלטתי לראות אם אני יכול לתקן זאת על ידי התקנת חלונות 7 RC. התקנתי אותה והכל עובד בסדר גמור במשך שבוע וחצי, כאשר החלטתי להתקין מחדש XP כדי לנסות ולראות אם הייתי קשור באותו WiFi שאני נתקל בבעיות עם 7. לאחר התקנה מחדש של XP על המחשב עובד טוב מאוד עד למחרת כאשר ניסיתי להניע והוא נתן לי הודעת שגיאה אומר את הרישום היה פגום ו-Windows אין אפשרות להפעיל. אז אני reformatted את הדיסק הקשיח ו XP מחדש שוב. מיד אחרי, אני שוב מותקן 7 ו בעוד מספר שעות הייתי בירך עם אותה בעיה לקפוץ. אז אני שוב מחדש XP כדי לראות אם אני יכול לקבל קצת עדכון מנהלי התקנים עבור ולפני הכל אני יכול לבדוק את זה גם נתן לי את BSOD ואז לא לקפוץ כי הרישום של הקובץ פגום.
כמו שאמרתי זה כנראה לא בעיה ב-Windows בלבד, כך שאולי זה לא שייך לכאן, אבל הייתי מאוד מעריך את זה אם מישהו יכול להפנות אותי בכיוון הנכון. |