mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

BSOD ir Startup problemos - Windows XP Service Pack 3

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 31, 2009, 14:12
Naujas Narys

Default BSOD ir Startup problemos - Windows XP Service Pack 3

Taigi tai gali būti klaidingai vieta tai kaip aš pradeda įtarti, kad tai daugiau aparatinė problema, bet kitas nei aš Clueless o gal ir jus vaikinai galite nukreipti mane teisinga kryptimi.

Maždaug po trijų mėnesių atgal aš pastatė Mano pirmoji sistema su draugo padėti ir viskas atrodo puikiai dirba. Dabartinė sistema Bėgu susideda iš šių veiksmų:
- Asus P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s, 3,5 "Internal Hard Drives
- Asus EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9.800 GTX + 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400
- Dominator CORSAIR 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D

Mano OS Windows XP Service Pack 3

Anyway, kaip sakiau viskas buvo sklandžiai ir puikiai, kol apie mėnesį, ir pusmetį atgal. Turėjau užmigo nekreipdamas mano kompiuterio išjungimo ir aš prabudau ir kai jį naudoti maždaug minutę gavau BSOD ir sistema iš naujo. Aš shrugged jį ir iš naujo "Windows", bet per vieną minutę aš turiu kitą BSOD ir toliau gauti vieną kiekvieną kartą iš naujo sistema (taip pat jie visi buvo ant ekrano sekundės, kad suteikėte man ne kartą nukopijuokite klaidos pranešimą arba nieko ). Pagaliau uždaryti Mano kompiuteris dešimt sekundžių iki guli ant nugaros ir atrodė, kad į darbą. Per ateinančias kelias savaites "My Computer" ir toliau gerai išskyrus tai, kad jis mėlynas ekranas gal 3-4 kartus per savaitę. Pagaliau nusprendė pamatyti jeigu aš galėtų nustatyti jį įdiegti "Windows 7 RC. Įdiegiau jį ir viską kuo puikiausiai apie savaitę, o pusę, kai nusprendė, kad iš naujo įdiegti XP, pabandykite ir pamatysite, jeigu aš noriu, kad pats nesusiję wifi problemų aš, kurie su 7. Po naujo XP, kompiuteris dirba labai gerai, kol kitą dieną, kai aš bandžiau paleisti ir ji davė man klaidos pranešimą, sakydamas registras buvo sugadintas ir Windows negalima paleisti. Tada aš pertvarkė savo kietąjį diską ir iš naujo XP "iš naujo. Iškart po to, aš vėl įrengti 7 ir po kelių valandų man buvo sutiktas su pačiu pradėti problema. Taigi aš vėl iš naujo XP, ar galėčiau gauti kai atnaujinami vairuotojams, ir viskas, kol aš net galėtų ją patikrinti, man BSOD ir tada nebus pradėti, nes sugadintas registro failas.

Kaip ir sakiau tai greičiausiai yra ne vien tik su "Windows" problema, kad tai gali priklausyti ne čia, bet man būtų labai dėkingi, jei kas galėtų nukreipti mane teisinga kryptimi.
Old 1 birželis 2009, 02:21
Narys

Kietajame diske yra tikriausiai miręs. Turėjau SIMULAR problema, kai kiekvieną kartą aš įkelti po naują diegti, ji sakė, kad sistemos failas sugadintas arba nėra. Aš pakeisti kietąjį diską ir ji veikė puikiai.
Tai yra mano nuomone, kaip aš išmokti iš experiance
Old 1 birželis 2009, 09:18
Donorų grupės

Ar paleisti chkdsk?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista Bubba Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 27, 2009 08:22
Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7? HANSY Naršyklėms & FTP Klientai 3 Kovas 21, 2009 09:24
Windows XP Service Pack 2 nuo Service Pack 1 sąsiauris Windows "operacinės sistemos 6 Kovas 21, 2009 08:54
Windows XP Service Pack 2 teenee23 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 Kovas 23, 2008 13:50
Windows Vista Service Pack 1 is now available. evilfantasy Windows "operacinės sistemos 54 Kovas 18, 2008 11:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.