mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

BSOD un Startup problēmas - Windows XP ar Service Pack 3

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2009, 14:12
New Member Group

Default BSOD un Startup problēmas - Windows XP ar Service Pack 3

Tātad tas varētu būt nepareizā vietā, lai to kā es esmu sāk domāt, ka tas ir vairāk par aparatūras jautājumu, bet, izņemot, ka es esmu clueless un varbūt jūs guys var vadīt mani pareizajā virzienā.

Apmēram trīs mēnešus atpakaļ es uzbūvēta mana pirmā sistēmas palīdzību draugs un viss, šķiet, iespējams, strādāja perfekti. Pašreizējā sistēma, Es skrienu veido šādi:
- ASUS P5Q Pro LGA 775 Intel P45 ATX Intel Motherboard
- Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200RPM SATA 3.0Gb / s 3.5 "cietie diski
- ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card
- Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor Model BX80570E8400
- CORSAIR Dominator 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8.500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D

Mana OS ir Windows XP ar Service Pack 3

Anyway, kā jau teicu viss darbojas nevainojami un perfekti līdz aptuveni mēnesi un pirms pusotra. Man bija aizmiguši, neieslēdzot datoru izslēgt un es pamodos un pēc izmantošanas tas apmēram minūti Man BSOD un sistēma atsākt. Es paraustīja plecus to nost un atsākta logi, bet vienas minūtes laikā es saņēmu vēl BSOD un turpināja saņemt vienu reizi, kad es atsākās sistēmu (arī visi tie bija uz ekrāna uz sekundes daļu, kas man nav laika nokopējiet kļūdas paziņojumu vai kaut ). Es beidzot slēgtas mana datora desmit sekundes pirms pievadītu enerģiju atpakaļ un šķita darbu. Pār tuvāko nedēļu laikā mans dators turpināja strādāt labi izņemot to, ka tas blue screen varbūt 3 līdz 4 reizes nedēļā. Es beidzot nolēma redzēt, ja es varētu salabot, uzstādot Windows 7 RC. Es instal un viss strādāja soda apmēram nedēļu un pusi, kad es nolēmu vēlreiz instalēt XP izmēģināt un redzēt, ja es būtu pats nesaistītiem wifi problēmas man bija, kam ar 7. Pēc pārinstalēt XP dators strādāja ļoti labi līdz brīdim, kad nākamajā dienā, kad es mēģināju uzsākt un tas deva man kļūdas ziņojumu, kurā teikts reģistra bija bojāts un logu nevar sākt. Tad es pārveidots manu cieto disku un pārinstalēta XP vēlreiz. Tūlīt pēc tam, es vēlreiz instalēta 7 un dažas stundas i uzņēma jau ar paša sākuma problēma. Tāpēc es vēlreiz pārinstalēta, XP, lai redzētu, vai es varētu dabūt atjaunināti draiveri par visu, un pirms es pat varētu pārbaudīt tā deva man BSOD un tad nebūtu uzsākšanas dēļ korupcijas reģistra failu.

Kā jau teicu tas ir iespējams, nav problēmu ar Windows vien tā tas varētu piederēt šeit, bet es būtu ļoti pateicīgs, ja kāds varētu vadīt mani pareizajā virzienā.
Old Jūnijs 1, 2009, 02:21
Loceklis

Cietais disks visdrīzāk miris. Man bija SIMULAR problēmas, ja katru reizi, kad es booted pēc jaunu instalēt, tas teica, ka sistēmas fails ir bojāts vai tā nav. Es aizstāj cieto disku un tā strādāja labi.
Šis ir mans atzinums, kā es mācītos no experiance
Old Jūnijs 1, 2009, 09:18
Donors Group

Vai tu palaist chkdsk?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)