![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže by to mohlo byť zlé miesto pre tento I'm začiatku podozrenie, že je to viac o hardvér, ale iné, než že som bezradný a možno vás môže nasmerovať mě tým správnym smerom. Asi pred tromi mesiacmi som moje prvé systém s pomocou priateľa a všetko sa zdalo byť pracuje perfektne. Súčasný systém Bežím sa skladá z nasledujúcich krokov: - ASUS P5Q Pre LGA 775 Intel P45 Intel ATX Motherboard - Západné Digital Kaviár Black WD1001FALS 1TB 7200 RPM SATA 3.0Gb / s 3,5 "Interné pevné disky - ASUS EN9800GTX + DK/HTDI/512M GeForce 9800 GTX + 512mb 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP SLI Připraveno Podporované video karty - Intel Core 2 Duo E8400 Wolfdale 3.0GHz LGA 775 65W Dvou-jádrové procesory Model BX80570E8400 - Corsair vládca 4gb (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel Kit Desktop Memory Model TWIN2X4096-8500C5D Môj OS je Windows XP s aktualizáciou Service Pack 3 Každopádne, ako som povedal, všetko beží hladko a dokonale, až asi za mesiac a pol. Musel som spali bez otáčania počítač vypnúť a Prebudil som sa a po použití ju asi minútu som dostal BSOD a systém sa reštartuje. I pokrčil plecami a znova ho okna, ale do jednej minúty Mám iný BSOD a naďalej dostať zakaždým som restart systému (aj tí boli všetci na obrazovke za zlomok sekundy, čo mi nie je čas, aby si skopírujte chybové hlásenie, alebo nič ). Nakoniec som vypnúť počítač po dobu desiatich sekúnd pred napájanie späť a zdalo sa, že sa do práce. Počas nasledujúcich niekoľkých týždňov počítač naďalej fungovať s výnimkou toho, že by modrá obrazovka možno 3 - 4 krát týždenne. Nakoniec som sa rozhodol zistiť, či by som mohol spravit inštaláciou Windows 7 rc. Nainstaloval som to a všetko pracoval pokutu asi za týždeň a pol, kedy som sa rozhodol znovu-nainštalovaní XP to skúsiť a uvidíme, či budem mať rovnaký nespriazneným wifi som sa s problémami s 7. Po preinštalovaní XP počítač pracoval veľmi dobre, až do nasledujúceho dňa, keď som sa snažil naštartovať a dala mi chybové hlásenie hovorí register bol poškodený a Windows sa nedá spustiť. I potom preformátovaný môj pevný disk a preinštalovať XP. Ihneď potom, I re-7 nainštalovaný a za pár hodín som sa pozdravil s rovnakým Založiť problém. Tak som znova přeinstalovat XP a zistiť, jestli bych mohl sehnat nějaké aktualizované ovládače pre všetko a ešte predtým, než som mohol skontrolovať, že mi BSOD a potom by nebolo zakladanie kvôli skorumpovanej súbor databázy Registry. Ako som povedal, je to zrejme nie je problém s Windows sám tak by to mohlo nepatria sem, ale já bych veľmi ocenil, keby niekto mohol nasmerovať mě tým správnym smerom. |
|
| |||
| |||
| Váš pevný disk, je s najväčšou pravdepodobnosťou mŕtvy. Mal som problém, keď SIMULAR zakaždým som štartoval po čerstvej inštalácii to povedal, že systém súborov je poškodený alebo chýba. I nahrádza pevný disk a fungovalo to v pohode. To je môj názor, ako sa dozviem od skúsenosti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste spustiť chkdsk?